Sony 48W605, TV Bravia KDL-48W605

Pentru cei care vor un televizor cu o diagonală mare cei de la Sony au scos modelul 48w605 care e un model din anul 2014. Nu doar are caracteristica Smart TV, ci are și browser Opera. Da, acel browser care mulți îl folosesc pe telefonul mobil. Poate fi utilizat și alături de o cameră web deoarece are suport Skype, însă o să aveți nevoie și de o cameră specială care poate fi găsită aici.

Dacă vă interesează prețul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai nou pe piață. Poate te întrebi de ce e mai scump decât 48w585, iar răspunsul ar fi deoarece are Motionflow XR 200 față de 100 cât are w585. Deci, claritatea imaginii o să fie mai bună în anumite condiții.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații acest televizor din seria w6 se poate lăuda cu ecranul de 121 cm, tunerele digitale (DVB-C și DVB-T), multitudinea de porturi existente și softul interesant. Software-ul e unul foarte avansat, oarecum precum pe telefoanele inteligente, iar acest lucru e demonstrat de prezența programului Opera care arată exact precum pe telefonul mobil.
Pentru a-l conecta la Internet aveți nevoie doar de un router wireless deoarece acest TV e unul model cu wi-fi integrat. Deci, nu e neaparat nevoie de cablu.

Ar trebui să-ți cumperi un televizor precum acesta (KDL48W605) în cazul în care te interesează un televizor de calitate care e ușor de folosit. Nici nu costă mult și văd că pe an ce trece diferite facilități care erau disponibile pe televizoarele foarte scumpe sunt prezente și pe aceste modele standard. Acest televizor are caracteristici premium, dar tot e unul standard care orice român de rând și-l poate permite.
Poate singurul motiv care te-ar putea opri din achiziția lui ar fi lipsa caracteristicii 3D, însă pe mine nu m-ar fi ajutat la nimic dacă aceasta ar fi fost prezentă.

Așa de final pot să spun că acest model e unul care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri când vine vorba despre vizionarea unui film HD de pe o memorie USB ori de la TV.

Te-ar mai putea interesa