Sony 47W807, televizor inteligent de 119 cm

Sony 47W807 e unul dintre noile televizoare LED de tip Smart ale anului 2013 și se poate observa designul diferit față de cel al modelelor anterioare. Chiar și caracteristicile tehnice sunt mai bune, iar pe partea de caracteristici speciale aduce câteva n plus. Oricum nu toate televizoarele Smart sunt la fel, cele mai scumpe duc o imagine mai bună datorită ratei de refresh mari. În acest caz e vorba de 400Hz care e mai mult decât suficient. Mai există câteva serii care arată similar cu aceasta însă nu sunt identice. Alternative sunt destule dacă e să luăm în considerare doar prețul. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa un nou design pentru seria premium a acestui an și care impresionează și prin performanțele sale (la capitolele sunet și imagine).

De sus
De sus
Din față
Din față

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare e una LED dar ecranul tot LCD e. Are o rezoluție 1080p care e destul de bună având în vedere că nu există filme la calitate mai mare. Pe partea de imagine și sunet nu am ce să-i reproșez dar aș fi preferat un subwoofer incorporat, dar și așa are sistem audio Bass Reflex.

Playerul integrat e destul de util când vine vorba de redare de filme prin USB, dar puteți viziona și asculta atât fotografii ori melodii. Are porturile uzuale, adică 4 HDMIuri și destule USBuri. Dar aduce și wireless lan cu care vă puteți conecta la internet prin intermediul unui router (dacă nu aveți vă recomand unul mai ieftin deoarece pentru locuință cele ieftine sunt suficient de bune).

Ca și caracteristici speciale are: oglindire, Skype, WiFi Direct, DLNA, EPG, control parental, browser web și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: numărul mare de caracteristici speciale, calitatea imaginii, designul și porturile numeroase.

Minusuri: destul de scump pentru un TV de 47 inci.

Concluzie

Acest Sony 47W807 e unul dintre acele Smart TVuri care-mi plac din toate punctele de vedere: design, calitate și funcționalitate. Chiar dacă prețul e puțin cam piperat, calitatea joacă un rol important când vreți să vă luați un televizor pe măsură. Jos e o prezentare a acestei serii și se poate observa că arată destul de bine și pe perete. Puteți alege un kit de montare pentru perete în caz că nu aveți o masă pentru TV suficient de mare.

Te-ar mai putea interesa