Sony 46HX850

Televizoarele Sony au avansat foarte mult, iar anul acesta au scos Sony 46HX850 care e un model foarte bun și performant. Are cam tot ce ți-ai putea dori de la un TV, adică capabilitate Smart TV, suport 3D și conexiuni de rețea. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu se poate spune că e scump, luându-i în considerare și capabilitățile. Ecranul e unul absolut superb deoarece e mare de 117 centimetri, iar rezoluția sa e de undeva la 1920 pe 1080 pixeli care facilitează vizionarea filmelor la calitate maximă și fără vreo pierdere.

Poze

Modelul KDL 46HX850 arată ca în imaginile de mai jos, iar pentru a vedea mai bine caracteristicile sale vă recomand clipul video de la final. Din acel preview se poate vedea că piciorul nu e chiar ca în pozele oficiale. Porturile TV-ului sunt amplasate în partea din spate și sunt foarte numeroase așa încât să puteți conecta ce doriți la el.

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

Sony KDL-46HX850 e un Smart TV cu capabilități 3D și acest lucru vă va ajuta să vizionați filme la cea mai bună claritate. Greutatea televizorului e undeva la 20 de kilograme și consumând aproximativ 80 de W se poate spune că e destul de economic. Vine cu ochelari 3D la pachet și arată diferit de modelul din pozele oficiale deoarece are un stand Bunchin care e dotat cu boxe pasive.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu accesorii cum ar fi un stand și ochelari; are o fiabilitate ridicată; poate fi folosit pentru a naviga pe Internet deoarece are browser incorporat; dispune de tuner DVB C care poate fi utilizat la vizionarea canalelor digitale, adică HD; playerul e unul foarte bun care poate reda majoritatea formatelor video; wi-fi-ul e unul incorporat și de aceea televizorul poate fi conectat la Internet fără fir.
Contra: prețul e oarecum cam mare, însă e un televizor premium care nu-l are oricine.

Concluzie

Modelul KDL46HX850 e unul al anului 2012 și e doar pentru acele persoane care vor mai mult. Nu oricine și-l va permite cu banii jos, iar pentru ceilalți există varianta achiziționării în rate. Pentru a vă face o părere despre cum arată și care sunt principalele facilități ale sale vă recomand vizionarea clipului de alături care e un preview foarte bun, dar păcat că nu e într-o limbă mai „accesibilă”.

Te-ar mai putea interesa