Sony 46HX850

Televizoarele Sony au avansat foarte mult, iar anul acesta au scos Sony 46HX850 care e un model foarte bun și performant. Are cam tot ce ți-ai putea dori de la un TV, adică capabilitate Smart TV, suport 3D și conexiuni de rețea. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi nu se poate spune că e scump, luându-i în considerare și capabilitățile. Ecranul e unul absolut superb deoarece e mare de 117 centimetri, iar rezoluția sa e de undeva la 1920 pe 1080 pixeli care facilitează vizionarea filmelor la calitate maximă și fără vreo pierdere.

Poze

Modelul KDL 46HX850 arată ca în imaginile de mai jos, iar pentru a vedea mai bine caracteristicile sale vă recomand clipul video de la final. Din acel preview se poate vedea că piciorul nu e chiar ca în pozele oficiale. Porturile TV-ului sunt amplasate în partea din spate și sunt foarte numeroase așa încât să puteți conecta ce doriți la el.

Din lateral

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Sony KDL-46HX850 e un Smart TV cu capabilități 3D și acest lucru vă va ajuta să vizionați filme la cea mai bună claritate. Greutatea televizorului e undeva la 20 de kilograme și consumând aproximativ 80 de W se poate spune că e destul de economic. Vine cu ochelari 3D la pachet și arată diferit de modelul din pozele oficiale deoarece are un stand Bunchin care e dotat cu boxe pasive.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu accesorii cum ar fi un stand și ochelari; are o fiabilitate ridicată; poate fi folosit pentru a naviga pe Internet deoarece are browser incorporat; dispune de tuner DVB C care poate fi utilizat la vizionarea canalelor digitale, adică HD; playerul e unul foarte bun care poate reda majoritatea formatelor video; wi-fi-ul e unul incorporat și de aceea televizorul poate fi conectat la Internet fără fir.
Contra: prețul e oarecum cam mare, însă e un televizor premium care nu-l are oricine.

Concluzie

Modelul KDL46HX850 e unul al anului 2012 și e doar pentru acele persoane care vor mai mult. Nu oricine și-l va permite cu banii jos, iar pentru ceilalți există varianta achiziționării în rate. Pentru a vă face o părere despre cum arată și care sunt principalele facilități ale sale vă recomand vizionarea clipului de alături care e un preview foarte bun, dar păcat că nu e într-o limbă mai „accesibilă”.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu