Sony 43XE7005, televizor 4K cu soft smart

Sony 43XE7005 e un televizor care face parte din gama 2017, iar lucrurile cu care se evidențiază sunt ecranul cu rezoluție 4K, dagonala de 108 centimetri și suportul HDR.
E un aparat premium pentru persoanele interesate să-și facă un home cinema acasă. Imaginea cât și sunetul sunt unele de cea mai bună calitate.

TV-ul are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un televizor avansat din toate punctele de vedere, iar aspectul e de nota 10… lucru care poate fi văzut de alături. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și că are un design caracteristic Sony Bravia.

Specificații

Sony 43XE7005 e un televizor LED cu HDR 4K cu tuner digital triplu (DVB-C/T2/S2). E un televizor cu soft smart și cu o mulțime de porturi printre care se numără cele de net (LAN și wi-fi). Întrucât are ecran LED consumul de curent e undeva la 111W.
Poate fi montat pe un perete deoarece e compatibil Vesa tip 100×200.
Softul e unul avansat cu suport pentru browser și diferite aplicații uzuale (Youtube, Netflix etc). Poate sunteți curioși de ce sistem de operare e vorba. Nu e Android, ci Opera TV.
Imaginea e una de calitate superioară, fiind vorba despre rezoluție 4K, iar pentru sunet de calitate TV-ul e prevăzut cu dts.

Avantaje

Eu apreciez la acest model faptul că vine de la un brand de top, imaginea de calitate superioară, fiabilitatea, multitudinea de conectori, tunerul digital, caracteristicile superioare de imagine și că are soft smart (chiar dacă nu e webOS, Tizen sau Android).
Ar fi corect să menționez și minusurile, iar printre acestea se numără că nu are tuner twin (două intrări de antenă) și Motionflow mai ridicat.

Concluzii

Televizorul 43XE7005 e disponibil în mai multe dimensiuni ale ecranului având scpecificații similare.
Pentru a vedea cum arată acest model vă recomand clipul de alături din care puteți remarca faptul că are un design similar cu cel al restului televizoarelor Sony.

Lasă un comentariu