Sony 42W656, televizor KDL Smart de 107 cm

Chiar dacă nu e vorba de gama 2014, televizorul Sony 42W656 e un model reușit al seriei W6 care poate fi următoarea voastră alegere. Toate televizoarele W6 arată la fel doar că dintre toate acesta e mai mare și are o rată de refresh de 200Hz. Mai sunt și alte tehnologii care ar trebui menționate, dar voi face o listă mai jos cu ele. Jos am postat o poză cu acesta dar și un clip la final cu un model similar. Dacă aveți un alt buget ori alte preferințe, există serii W6 similare și diagonale diferite – 80, respectiv 126 cm. Eu vi-l recomand în special că arată bine, claritatea imaginii e peste medie și sunet e puternic.

Nu are difuzoare prea puternice, dar pentru cei care au nevoie de mai mult, le recomand un sistem audio 5.1 (home cinema). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Sistemul audio a acestui televizor e de tip Bass Reflex și are difuzoare de 2*5W. Pe partea de imagine are un contrast dinamic peste 1 milion la 1, rezoluție 1080p, X-Reality PRO, 200 Hz, Live Colour și mai câteva. Unghiurile de vizibilitate sunt maxime adică de 178 grade și deci nu e nevoie să mutați televizorul pentru a vă uita la un film.

Tunerul său TV e de tip DVB-T/T2/C/S/S2, adică e cel mai bun de pe piață. Ca și conectori are: două HDMIuri, USB, Scart, slot CI+ și altele. E vorba de un Smart TV ceva mai simplu de aceea are și mai puține HDMIuri și un singur USB. Caracteristicile sale speciale sunt: oglindirea ecranului (cu un smartphone), Skype Ready (e nevoie de o cameră web), DLNA, browser web, EPG senzor de lumină, redare prin USB, control parental etc.

Plusuri: redare USB, imagine clară, sunet clar, design impresionant, SYpe, aplicații, navigare web, wireless și prețul.
Minusuri: nu prea sunt.

Sony KDL-42W656 nu vine cu tehnologii ca conversie 2D-3D, Ambilight, control vocal sau prin mișcarea mâinilor, totuși, excelează la alte capitole care par a fi mai importante. Dacă nu vă puteți face o idee din poza pusă mai sus, vă invit să vizionați și clipul de jos.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu