Sony 42W651A, TV Smart LED 107 cm

Dacă te interesează un televizor modern (cu soft Smart, imagine calitativă și preț mic) atunci acest Sony 42W651A ar fi o recomandare din partea mea. Nu dispune de facilități 3D, însă ecranul e unul LED, iar rezoluția sa e de 1920×1080 pixeli.
E pentru cineva care vrea neaparat să fie în tendințe și nu se mulțumește cu orice, ci cu ce e mai bun.

Acest televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci oferă cea mai bună imagine.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de caracteristici cele mai importante lucruri sunt ecranul LED cu rezoluție Full HD, sunetul cu bass reflex, diagonala de 107 centimetri (42 inci) și multitudinea de porturi disponibile.
Softul e foarte interesant, acest lucru putându-se vedea și din imaginea de mai sus sau din clipul de la final. Dacă vă interesează ceva mai capabil atunci puteți opta pentru un player cu Android, însă softul Sony e și el suficient de de bun… în opinia mea.

Lucrurile pozitive la acest model sunt ecranul mare, claritatea imaginii, multitudinea de tehnologii care contribuie la claritatea imaginii, puterea deloc mare (mă refer la consumul mic de curent de 50W) și ușurința în montare.
Poate că singurul minus ar fi lipsa suportului 3D, însă acest lucru nu e chiar așa de important pentru mine.

Deci dacă te interesează un aparat care să arate bine și să nu coste prea mult atunci acest model ar fi o recomadnare din partea mea.
Normal că are și alte chestii utile cum ar fi disponibilitatea wireless și suportul Skype (e Skype Ready, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o cameră compatibilă pentru a vorbi prin acest serviciu; o cameră bună e Sony CMUBR200) și să nu uităm de Motionflow XR 200 Hz care o să ajute la afișarea unei imagini foarte clare.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest TV vă recomand clipul de alături, însă trebuie știut că în preview e un televizor similar ca funcționalitate și nu acesta din articol.

Te-ar mai putea interesa