Sony 40W905, Smart TV elegant de 102 cm

Televizorul LED Sony 40W905 e unul din seria W9 adică e un Smart TV, iar din numele său scoate în evidență și diagonala sa – 102 cm (sau 40 inci). Cu siguranță ați mai văzut televizoare cu un așa design, doar că fiecare serie aduce ceva în plus sau în minus. De aceea, prețul poate să difere cu mult chiar dacă e vorba de televizoare cu aceeași dimensiuni. Cu toate acestea, prețul acestuia e bun având în vedere ce oferă și cât de bine arată. Alternative pot fi aceleași televizoare din seria W9, dar și alte televizoare de tip Smart deoarece aveți nevoie de un buget mare pentru acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată modelul de 40 de inci, iar dacă alegeți o altfel de diagonală, va arată la fel dor că poate nu veți avea o măsuță suficient de mare (de aceea un suport TV e bine venit).

Din față
Din față

Specificații tehnice

Are un ecran generos su rezoluție FullHD, iar tehnologiile de imagine sunt cele de ultimă generație. Astfel că rata de refresh e una de 800 Hz, adică e mult peste medie. Aceasta ajută la o claritatea mai bună a imaginii dar și sunetul e unul de calitate. Unghiurile de vizibilitate sunt excelente și e normal să fie așa pentru un televizor al anului 2013.

E dotat cu multe intrări video, USBuri, wireless, LAN, player integrat etc. Având în vedere că are tehnologie de conversie 2D-3D, televizorul oferă și 2 perechi de ochelari 3D în pachet. Caracteristicile special sunt pe plan secund când e vorba de un Smart TV (pe primul plan e calitatea imaginii): EPG, Oglindire, navigare we prin broser, aplicații, readere USB, WiFi Direct etc. Dacă doriți să folosiți Skype-ul pentru video convorbiri e nevoie de o cameră web compatibilă.

Având în vedere că are wireless și e un smart TV, aveți nevoie de un router wireless de aici.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: un număr mare de caracteristici speciale, designul, imaginea foarte clară, sonorizare puternică, wireless și tehnologie 3D.

Minusuri: probabil prețul.

Concluzie

Acest Sony 40W905 poate fi următoarea voastră opțiune dacă aveți un buget corespunzător iar dacă vi se pare prea mare prețul pentru cât aveți, puteți alege ratele fixe deoarece poate fi cea mai bună alegere pentru sufrageria voastră. Am postat și un clip cu acesta deoarece vă poate ajuta să faceți alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa