Sony 40R480, TV LED KDL de 102 cm

Televizorul LED Sony 40R480 face parte din noua generație și care aduce un design nou dar și caracteristici tehnice mai bune, dar nu cu mult. Seria din care face parte e R480 dar există și serii apropiate R4, dar nu toate sunt la fel. Unele serii au în mare aceleași caracteristici dar designul poate să difere puțin. Deasemenea, diagonala ecranului nu e aceeași de la un model l altul iar ea reiese și din numele său – 40 inci. Jos am pus o poză cu acesta dar și un clip la final cu unu model similar. Dacă nu sunteți sigur, atunci vă recomand să vizionați clipul de la final, poate că vă va ajuta să faceți alegerea corectă. Chiar și alte branduri au lansat televizoare noi dar nu toate sunt la fel, cam totul ține de serie.

Prețul său mi se pare corect deoarece e de 102 cm și oferă dotări bune. Dacă vreți ceva mai ieftin, un TV de 80 cm poate fi alegere corectă deoarece sunt destule modele cu imagine 1080p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizor
Televizor

E vorba de gama 2014 cu iluminare LED și televizoare cu plasmă nu prea se mai fabrică. La acesta sistemul audio e de tip Nicam/A2 Stereo cu difuzoare de 8W. Pe partea de imagine are rezoluție 1080p, 100 Hz, aspect lat și câteva tehnologii de imagine. Are un tuner TV de tip  DVB-T/C, player integrat (cu interfață USB), HDMIuri, un USB, Scart etc. Pentru a putea înregistra sau reda diverse trebuie să aveți un mediu de stocare cu USB (HDD sau stick de memorie).

Ca și caracteristici speciale are: Bravia Sync, control parental, redare USB, înregistrare USB și suportă multe limbi.

Plusuri: rată de refresh de 100 Hz, redare USB, două porturi HDMI, arată bine, difuzoare puternice și ecran generos.
Minusuri: nu sunt.

Sony 40R480 e un gadget modern care nu trebuie să lipsească din nici un dormitor sau living. Prezentarea video e destul de utilă dacă nu ați mai văzut un așa televizor. Nu e vorba de un Smart TV dar cu un media player performant puteți avea unul (redare media și din alte surse, navigare web, jocuri etc). Există diverse playere care suportă mult mai multe formate decât playerul televizorului (cel integrat).

Te-ar mai putea interesa