Sony 32R420, televizor elegant de 80 cm

Televizorul LED Sony 32R420 e unul din noua serie numită R420 a acestui producător. Nu e o serie Smart sau cu tehnologie 3D, ci e vorba de o serie clasică dar cu design foarte elegant. Se pot observa suportul cu formă unică și marginile foarte înguste. Ai impresia că defapt ecranul plutește în aer, de aceea nu văd de ce ați alege un alt model de la un alt producător. Nu știu câte modele mai sunt în această serie dar cu siguranță diagonala e potrivită pentru orice cameră, adică nu nici prea mare dar nici prea mică. Aveți nevoie de un buget generos deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Dacă vă interesează mai multe designul unui astfel de TV, v-am postat două poze cu acesta. Deasemenea există și alte serii care oferă un design la fel de elegant chiar dacă suportul diferă.

Din față
Din față
De sus
De sus

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare e aceeași – LED, care o întâlnim la majoritatea modelelor mai noi. Pe partea de sunet are două boxe de 8 W fiecare, Dolby Digital Plus/Pulse și NICAM/A2. Unghiurile de vizibilitate sunt maxime și claritatea imaginii e datorată ecranului Direct LED și a tehnologiilor de imagine. Nu e nevoie de mai multe USBuri deoarece nu e un Smart TV, însă la cel care îl are deja puteți conecta un stick sau un hdd extern pe care ați stocat diverse fișiere media.

Restul porturilor sunt cele obișnuite dar trebuie menționat că are 2 HDMIuri și ieșire pentru căști. Ca și caracteristici speciale are: ceas pe ecran, redare filme, control parental și Bravia Sync. Veți găsi multe televizoare de la Sony cu aceste caracteristici, însă cele mai scumpe cu siguranță vor oferi mai multe caracteristici speciale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcție de redare USB, control parental, Bravia Sync, design foarte elegant și 100 Hz (ideal pentru cei care-l vor folosi ca monitor sau pentru vizionara de filme).

Minusuri: nu cel mai ieftin model de 80 cm.

Concluzie

Acest Sony 32R420 e unul dintre noile apariții de la acest producător și din păcate alți producători oferă Smart TVuri într-un buget puțin mai mare (cu 200-300 mai scumpe). Nu prea am ce să-i reproșez deoarece a apărut recent și cu timpul poate se mai ieftinește. Nu vă recomand să optați pentru un model care a fost lansat anul trecut deoarece are caracteristici mai slabe.

Te-ar mai putea interesa