Sony 32HX751

Dacă sunteți în căutarea unui televizor de 81 cm cu rezoluție Full HD, ecran 3D și internet, o recomandare e acest televizor LED 3D Sony 32HX751 care e un model lansat anul acesta și care dorește să concureze cu cele de la Samsung și LG. Chiar dacă suportul acestuia nu arată ca și la alte modele, alegerea unghiului de vizibilitate se face foarte ușor. Cu acesta puteți accesa diverse servicii web (Youtube, Skype, Facebook), viziona posturi TV online, viziona filme 3D, accesa wireless conținutul media de pa laptop/smartphone și altele. Deci e un Smart TV funcțional și care s-ar putea să vă intereseze în special dacă sunteți fan al acestui producător. 32HX751 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Aplicațiile

Specificații tehnice

Calitatea audio e peste medie și se datorează caracteristicilor sale și difuzoarelor de 10 W fiecare. Aceste caracteristici pot fi găsite și pe restul modelelor din această serie. Deci există și variante mai mari adică cu diagonale peste 32 inci. Deci diagonala acestui măsoară 81 cm care corespunde pentru 32 de inci. Claritatea imaginii e ireproșabilă deoarece are un contrast dinamic de 1 milion la 1, unghiuri de vizibilitate de 178 grade și o listă mare de tehnologii interesante. Tuner digital DVB-C/T e unul destul de performant după cum bine știți și voi deoarece oferă posibilitatea vizionării de posturi TV în format HD. Are conectivitate LAN, WLAN, VGA, HDMI (x4), USB (x2), mini jack etc. Deci acestea ar fi cele mai importante porturi și care le veți folosi pentru conectarea sa la internet, consolă, PC, media player sau HDD.

Având în vedere că e un LED, Sony 32HX751 are un consum de numai 56 W și o greutate de 9.8 kilograme. Puteți socializa pe Skype însă aveți nevoie de o cameră web și tastatură specială. Dacă optați pentru internet wireless, aveți nevoie doar de u router wireless deoarece are Wi-Fi Direct. Navigarea pe web e destul de ușoară deoarece are browser web, însă dacă doriți să vizionați un film, aveți de ales între rețeaua Sony Entertainment, un film de pe laptop (DLNA sau HDMI) sau film de pe media player (în special dacă e Blu-ray).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: veți primiți odată cu acesta și două perechi de ochelari 3D, garanție extinsă, interfață reușită, design reușit și imagine foarte clară.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Sony 32HX751 e recomandarea mea de la acest producător deoarece oferă cam aceleași caracteristici care sunt și pe modelele mai mari iar 81 cm mi se par suficienți pentru o sufragerie modestă. Pentru a face o idee despre această serie am postat o prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa