Sonim XP3300

Un telefon foarte rezistent e telefonul mobil Sonim XP3300 Force Black/Yellow (vine în două culori). E o alternativă mai nouă la Sonim XP1300 şi ar fi recomandat de faptul că poţi vorbi până la 24 de ore şi de faptul că are un preț bun Vezi prețul special de azi »

Poze

În apă

Specificaţii tehnice

Sonim XP3300 Force este un telefon cu tastatură standard şi cu suport doar pentru reţeaua 2G, adică pentru cea convenţională. Greutatea telefonului e una redusă de sub 200 grame, adică de 185 grame. Ca orice telefon şi acestuia i se poate ataşa un card micro SD de până la 16 giga. Ecranul e unul de 2 inci şi are o rezoluţie de 240 pe 320 pixeli. Stă destul de bine pe partea de conectivitate şi are GPRS, bluetooth şi port jack pentru căşti. Are radio FM, suport Java şi player multimedia destul de capabil. Camera e una de 2 megapixeli şi are bliţ integrat cu LED. Durata de convorbire a acestui telefon e de 20-24 ore, iar în regim de aşteptare ţine undeva la 800 ore. Toate acestea sunt posibile datorită bateriei de 1750 mAh.

Ca nişte caracteristici speciale ale acestui telefon ar trebui menţionate faptul că e rezistent la şocuri şi vibraţii, are speaker extern, microfon omni-direcţional, e funcţional chiar dacă a căzut de la 2 metri pe beton, poate opera între temperaturi de -20 şi +50 grade Celsius şi are nişte certificări importante. Aceste certificări ar fi IP 68 ceea ce înseamnă că e submersibil la o adâncime de 2 metri timp de o oră şi MIL 810G ce presupune că e rezistent la ceaţă, salinitate, şoc termal şi salinitate. Vine la pachet şi cu câteva accesorii cum ar fi încărcătorul, adaptor USB, şurubelniţă, Cablu USB, curea, căşti stereo şi un şnur.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte rezistent (nu cunosc telefoane la fel de rezistente), are certificări pentru a te asigura că rezistă sub apă, la variaţii ale temperaturii.
Contra: e cam scump şi nu arată prea bine

Preţuri (cel mai mic preţ)

1719 lei e un preţ foarte bun pentru un telefon de folosit în pădure sau junglă.

Alternative

O alternativă ar fi modelul ceva mai vechi dar la fel de bun care e Sonim XP1300. E şi ceva mai ieftin, dacă sunteţi de părere că modelul din acest mini review e cam scump.

Concluzie

Telefonul mobil Sonim XP3300 Force Yellow/Black e un telefon pentru cei care vor un telefon foarte rezistent la orice condiţii meteo.

Clipul de mai sus vă va demonstra că telefonul e foarte rezistent.

Te-ar mai putea interesa