Singer SMART II

Dacă ești în căutarea unei mașini de cusut ieftine atunci mașina de cusut Singer SMART II ar fi ideală pentru tine deoarece are 7 programe și 1500 împunsături pe minut. E un model ieftin perfect pentru uz casnic și de aceea îl recomand și dacă te decizi să cumperi o Singer evident că achiziționezi un produs cu tradiție chiar dacă e electric, iar în trecut erau „manuale”.

Poate zici că nu ai nevoie de un astfel de electrocasnic, dar așa dacă ai ceva îndemânare poți să-ți scurtezi acasă pantaloni sau alte haine. Evident că e mai comod să mergi la cineva specializat, dar în unele cazuri poți face cusăturile acasă și ieși mai ieftin. Uneori la cineva specializat ai nevoie și de programare și astfel pierzi timp aiurea, iar timpul e bani. E una dintre cele mai ieftine mașini pentru cusut. Prețul depinde de promoțiile aplicate de magazine, da în opinia mea are un raport calitate/preț foarte bun, iar mașinile pentru cusut de la Singer sunt… legendare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Singer SMART 2 e un electrocasnic cu control mecanic care are 7 programe de bază din care se pot realiza peste 20 de cusături realizate în combinație. În opinia mea pare ușor de folosit și dacă vreți câteva lecții vă invit să urmăriți clipul de jos cu câteva noțiuni de bază în utilizarea mașinilor de cusut moderne.

Iluminarea se face cu bec de 15W, iar ca accesorii sunt incluse un picior universal, husă de protecție, cablu de alimentare, pedală și multe altele în brațul detașabil.

Păreri pro şi contra

Pro: are niște dimensiuni destul de compacte de 42 pe 22 pe 32 centimetri (acestea fiind L pe l pe Î), brandul e unul de încredere, iar prețul cu care poate fi achiziționată mașina e unul modic.
Contra: greutatea brută a mașinii e de 8 kilograme.

Concluzie

Singer SMART II este un electrocasnic de firmă pentru persoanele îndemânatice când vine vorba de ace și nu ar exista vreun motiv pentru care nu ai vrea să o achiziționezi. Alături e și o scurtă prezentare a acestui model și sunt prezentate și câteva modele de cusături.

P.S.: În brațul care se detașează aveți câteva accesorii necesare întreținerii electrocasnicului, dar și ace de cusut.

Te-ar mai putea interesa