Siemens WM14T440BY, mașină de spălat 8 kg

Una dintre cele mai bune mașini de spălat rufe sunt cele cu capacitate mare de încărcare. Siemens WM14T440BY poate spăla maxim 8 kg de rufe. Am observat că acest brand oferă multe mașini performante și care nu se pot compara cu orice alta. Controlul electronic e ceva mai bun comparativ cu cel al modelelor simple. Ecranul LED e destul de mare de aceea oferă și ceva mai multe funcții. Din aspectul său reiese că e o mașină deosebită cu performanțe peste medie, funcționalitate superioară și fiabilitate crescută.

Alternative pot să vină de la acest brand ori de la altul, oricum nu veți regreta alegerea făcută. Acest model poate fi considerat ca și o investiție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparat
Aparat

Încărcare e una frontală și nu suportă mai mult de 8 kg. Vă recomand să spălați de două ori decât să supraîncărcați mașina dar cu o mașină performantă puteți economisi bani deoarece veți spăla mult și mai rar. Pe partea de centrifugare are 1400 RPM deci clasa de eficiență e bună. Pe partea de spălare a primi clasa A iar la consum de energie clasa A+++. Într-un program obișnuit consumul de energie e undeva la 0.74 kWh, potrivit pentru clasa A+++.

Are multe program de spălare care le puteți folosi și o mare parte dintre ele sunt cunoscute de la alte mașini, pentru mai multe detalii e bine să consultați manualul de instrucțiuni. Ca și funcții are: detectarea automată a cantității, iQdrive, detectare spumă, siguranță împotriva copiilor, protecție inundații, amânare pornire etc. Puteți selecta chiar și centrifugarea chiar dacă alegeți un anumit program de spălare.

Ca și tehnologii are: VarioPerfect, taste touch, SpeedPerfect, EcoPerfect, WaterPerfect Plus, WaveDrum (spălarea eficientă și protecția țesăturilor
AquaStop, izolare fonică etc. Dimensiunile sunt cele standard și doar cele cu capacitate mică au design slim.

Plusuri: spală destul de mult, consum redus de energie, multe funcții și programe, arată bine și e ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Mașina Siemens WM14T440BY e una destul de interesantă deoarece nu sunt mulți producători care oferă așa ceva iar caracteristicile speciale sunt un plus. Mă refer la tehnologiile enumerate mai sus.

Te-ar mai putea interesa