Sharp SJFS810VBK, side by side cu Ioni Plasmacluster

Side by side-ul Sharp SJFS810VBK e una din numeroasele variante ofere de acest brand și care fac parte din seria SJFS810. Diferența majoră e la exterior deoarece culoarea e diferită, însă cred că pe negru și argintiu arată cel mai bine (depinde și cu ce vreți să le asortați). Un aparat atât de mare nu se adresează oricui și nici nu poate fi pus în orice bucătărie. Bineînțeles, poate fi pus lângă mobilier pentru a nu ocupa mult spațiu și parcă nu mai pare atât de mare.

Aparatul arată foarte bine și chiar îmi place sistemul cu 4 uși, în special la frigider. Nu se pierde volum și nu mai trebuie să vă aplecați la compartimentele de fructe, legume, carne sau pește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E și normal să vină cu sistem de răcire No Frost, pentru ca acest consum de energie să fie mai mic și dezghețarea să fie automată. Un volum total de 600 litri e impresionat pentru dimensiunile sale și veți observa că rafturile frigiderului chiar sunt generoase. Congelatorul nu are 3 compartimente cum e la combinele frigorifice, ci 6 compartimente din care 2 sunt foarte încăpătoare. Capacitate de congelare e destul de generoasă la acesta dar e loc de mai bine – 9,5 kg la 24 ore.

Păreri pro și contra

Cu acei ioni Plasmacluster, aerul e purificat și nu mai există nici un miros la interior. Nu toate aparatele beneficiază de o astfel de tehnologie, dar și iluminare LED de la interior e impresionantă. Îmi place panoul de control cu LED deoarece oferă o interfață prietenoasă și există iluminare și în zona mânerului frigiderului. Panoul digital oferă și funcții speciale: holiday și blocare acces interfață.

Sharp SJFS810VBK se asortează perfect alături de alte aparate moderne cu sticlă neagră și nu trebuiesc să fie de la același producător. Aparatul frigorific e foarte important deoarece îl țineți în priză mai tot timpul și consumul de energie trebuie să fie destul de scăzut. E de admirat faptul că are un nivel de zgomot destul de redus și nu se poate compara cu oricare – 37 dB.

Te-ar mai putea interesa