Sharp LC60LE857E, televizor Smart 3D de 152 cm

Sharp LC60LE857E e un televizor reușit cu un design impresionant, dar nu e vorba de unul clasic ci de un televizor Smart cu tehnologie 3D. Acesta face parte din seria LE857E, iar dacă nu vă place acest model deoarece are o diagonală cam mică, puteți alege cel de 80 de inci (203 cm). Sunt puțini producători care oferă televizoare așa de mare și oferă o experiență pe măsură. Arată foarte bine pe argintiu iar suportul său are o formă interesantă. Chiar dacă nu e o serie foarte nouă, poate fi o alegere excelentă deoarece are: Aquos Quattron 3D, 800 Hz, WiFi, Aquos Net+, înregistrare USB, DLNA și altele. Acestea sunt o parte din caracteristicile speciale a acestei serii.

Prețul său nu e prea atractiv dar e justificat și mai bun decât cel al seriilor noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un model cu iluminare LED dar cu tehnologie de conversie a imaginii. Cu tehnologia 3D puteți viziona conținut 3D chiar dacă are o imagine 2D. Sistemul audio e cu subwoofer și difuzoare de 10W. Calitatea audio e superioară și e însoțită și de tehnologii audio superioare. Pe partea de imagine are 800 Hz, imagine 1080, Subpixeli panou 8MP etc.

Are un tuner TV foarte bun, player integrat cu redare USB, wireless, LAN, HDMIuri, un USB etc. Cam acestea sunt o parte din dotările sale, iar cele speciale sunt: Aqous NET+, teletext, EPG, PVR Ready, DLNA, Skype, înregistrare video și altele. Pentru a înregistra o emisiune e nevoie și de un stick USB (sau HDD) deoarece televizorul nu vine cu memorie de stocare. Poate pe viitor televizoarele vor avea un rol și mai important.

Plusuri: are dotări bune, imagine destul de naturală cu 800Hz, arată bine, toate acele caracteristici Aquos, wireless și multe HDMIuri.
Minusuri: nu are cameră web integrată.

Sharp LC60LE857E nu a fost lansat recent dar poate concura cu orice model nou în special că arată bine și că are un rată de refresh mare. Jos am pus o prezentare în care se poate vedea varianta de 80 de inci. Acela e mult mai scump deoarece diagonala e mult mai mare. Indiferent de diagonală acele caracteristici speciale sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa