Sharp LC60LE840E

Televizorul LED Sharp LC60LE840E face parte dintr-o serie de Smart TV-uri cu tehnologie 3D. Spre deosebire de majoritatea modelelor oferite de acest producător, acesta e pe alb și e are o diagonală de 60 inci. de ci se potrivește perfect într-o sufragerie luminoasă sau vopsită pe alb. Având în vedere că e un Smart TV, puteți accesa internetul, are aplicații diverse și calitatea imaginii e splendidă. Chiar și calitatea audio e foarte bună deoarece are subwoofer integrat de 15 W și vă poate scuti de niște bani (nu mai e nevoie de un sistem audio suplimentar). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Dacă nu aveți o măsuță pentru TV destul de mare, puteți să-l montați pe perete dacă optați și pentru un kit de montare/suport TV.

Așa arată
Așa arată
Accesoriile incluse
Accesoriile incluse

Specificații tehnice

Are un ecran LED de 152 cm iar rezoluția e una 1080p. Caracteristicile de imagine sunt bune pentru o calitate video excelentă, astfel că e ideal și pentru a fi folosit împreună cu o consolă. Tehnologia 3D vă ajută să vizionați filme 3D chiar dacă sunt în 2D fie că sunt pe un mediu de stocare extern fie de pe un player 3D. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10W fiecare, un subwoofer de 15 W, Dolby Surround, control automat al volumului și altele. Nu are rost să enumăr toate acele caracteristici deoarece le găsiți și la alte serii și probabil le și știți.

Alte dotări ale sale sunt: tunerul TV de tip DVB-T/C/S/S2, playerul multimedia incorporat și numărul mare de porturi. Acestea porturi sunt următoarele: HDMIuri, LAN, VGA, Scart, audio etc. Consumul de energie maxime de 87 W și ține de luminozitate și de modul ales (2D sau 3D). Cu acesta puteți socializa pe Skype dar e nevoie de o cameră web corespunzătoare și de o tastatură.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design plăcut, imagine splendidă, aplicații, acces la web, diagonală mare, conversie a imaginii 2D-3D și altele.

Minusuri: necesită adaptor WLAN și cameră web externă (nu are incorporată).

Concluzie

Acest Sharp LC60LE840E e cel mai mare model din seria LE840E dar și singurul care se află pe piață la ora actuală. Alternative sunt multe având în vedere prețul, iar modele fără tehnologie 3D sunt puține dar mai ieftine. Chiar dacă are tehnologie 3D, poate fi folosit ca și unul obișnuit, adică puteți viziona filme, posturi TV sau emisiuni în format 2D.

Te-ar mai putea interesa