Sharp LC42LD264E, TV LED LC-42LD264E

Televizorul Sharp LC42LD264E vine la bord cu tehnologie japoneză, iar anul apariției sale pe piață e 2014. Din păcate nu are incorporate caracteristica 3D ori soft smart, dar are sunet cu dts și ecran mare de 107 centimetri a cărui rezoluție e de tip Full HD.
Un astfel de aparat se adresează în principal celora care vor un televizor simplu ca utilizare, dar care să afișeze o imagine de foarte bună calitate. Ar fi foarte bun și ca un cadou pentru cineva mai vârstnic.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor modern cu ecran superb și sunet foarte calitativ. Dacă vrei să tunezi acest televizor atunci ar fi o ideea bună să cumperi și un player extern precum acestea.

Televizorul
Televizorul

Din imaginea de mai sus se poate vedea cum arată acest model, ecranul fiind unul extrem de mare de 42 inci, iar pe partea de refresh are Active Motion 100 (e un refresh software, dacă îi pot spune așa). O altă caracteristică despre care trebuie să spun că e bună e cea de tuner digital deoarece acest televizor vine cu tuner DVB-C care o să faciliteze vizionarea posturilor TV la calitate digitală.
Chiar dacă-i mare și capabil, consumul de curent e unul mic de 68W, iar legat de greutatea aparatului trebuie spus că are 11,8 kilograme. Această greutate e una destul de mică.

Plusurile acestui model sunt aspectul, prețul nu prea mare și disponibilitatea mai multor porturi (are două HDMI-uri care te lasă să conectezi un player Blu-ray ori ceva de genul).
Din păcate are și câteva minusuri cum ar fi faptul că nu e Smart TV și că nu are porturi de rețea.

Deci, dacă te interesează un televizor avansat ca aspect, calitate a imaginii și funcționalitate atunci acest model e unul pe care eu ți-l recomand.
Poate că multă lume îl va aprecia cel mai mult datorită faptului că e un televizor simplu ca utilizare și cu un aspect impecabil.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu