Sharp LC39LE652V, televizor Smart 3D LED 98 cm

Sharp LC39LE652V e un televizor LED cu caracteristici Smart și tehnologie de conversie a imaginii din 2D în 3D. Mulți apreciază acest model pentru că are și o diagonală generoasă – 39 inci (98 cm). Designul acestui televizor îl observăm și pe alte modele din serii similare. Chiar dacă la unele televizoare au o diagonală diferită, caracteristicile principale sunt aceleași (dacă e vorba de aceeași serie LED6652V). Caracteristicile Smart diferă de la un brand la altul iar acesta sunt cele standard oferite de Aquos Net+. Cu siguranță televizoarele fără tehnologie 3D ori caracteristici Smart sunt mai ieftine, dar pot fi interesante cât timp nu ați mai avut un astfel de televizor.

Pentru cei ce își permit mai mult, există un model cu diagonală de 127 cm care arată la fel cu cel de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

E o soluție 3D care a fost lansată în 2023 alături de multe alte televizoare și se pare că poate concura lejer pe piața televizoarelor inteligente. Spun asta deoarece are un sunet puternic (difuzoare de 15W fiecare), ecran de 98 cm, rată de refresh de 200 Hz, luminozitate mare, ecran 108p și altele.

Am observat că și tunerul TV incorporat e unul foarte performant – DVB-T/T2/C/S/S2. Deci nu am ce să-i reproșez iar playerul integrat e și el destul de bun când vine vorba de redare media de pe memorii USB. Are doar WiFi ready, deci fie alegeți un adaptor wireless fie conectați televizorul internet prin intermediul cablului LAN.

Are doar un USB dar porturile HDMI sunt destul de multe – 4, pentru a conecta mai multe la el. Caracteristicile sale speciale sunt și cele ale altor modele Smart: AQUOS NET+, DLNA (cu ajutorul unui gadget compatibil), HbbTV, EPG, stocare video, PVR Ready (înregistrare și redare USB) și AQUOS Link.

Plusuri: tehnologia 3D, rata de refresh mare, multe porturi HDMI, redare media prin DLNA, aplicații, browser web și servicii web interesante.
Minusuri: are doar WiFi Ready.

Sharp LC39LE652V e ușor de folosit chiar dacă nu e doar un televizor clasic, iar în clipul de jos e prezentat software-ul acestor televizoare Smart. Având în vedere că nu e chiar mic, poate fi montat pe perete pentru economisirea spațiului din sufragerie (nu e așa de scump un kit de montare și e binevenit chiar și pentru cei care nu au o măsuță mare pentru TV).

Te-ar mai putea interesa