Sharp LC32LE340EV

Un model nou de televizor de la Sharp e acest Sharp LC32LE340EV care vine la un preț decent și incorporează multe caracteristici de top cum ar fi ecranul Full HD, playerul multimedia integrat, tunerul digital, multitudinea de porturi și consumul relativ mic de curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e corect din punctul meu de vedere deoarece are un ecran mare și foarte clar.

Poze

Sharp LC 32LE340EV e un televizor negru cu un design caracteristic Aquos. În partea din spate vine cu porturile HDMI, VGA, Scart etc, dar cele mai utile vor fi primele două. Iar, dacă vrei să vezi filme de la calculator atunci o să-ți fie de folos portul USB… la el o să poți conecta memorii USB ori HDD-uri.

Din față

Specificaţii tehnice

Are un ecran mare de 32 de inci cu rezoluție 1920 pe 1080 pixeli ceea ce presupune o claritate deosebită în cazul în care o să vizionați filme Blu ray ori DVD. Tehnologie LED e și ea una care ajută la afișarea unei imagini mai clare, dar și la un consum de curent mic. Dacă ești pasionat de transmisia digitală de la cablu atunci trebui știut că acest TV e compatibil cu acea transmisie deoarece are tuner digital și o să poți vedea canale digitale în format HD.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu tuner digital DVB C; playerul multimedia e de destul de bun; consumul de curent e echivalent clasei B, deci nu e prea mult pentru un ecran de 80-81 centimetri; montajul nu e prea complicat deoarece are o greutate mică de puțin peste 10 kilograme; raportul dintre calitate și preț e bun.
Contra: nu e smart TV, însă dacă vreți un televizor simplu atunci nu are rost să dați bani în plus pe caracteristici de care nu aveți nevoie.

Concluzie

Dacă vrei un televizor de la o firmă care să fie de încredere atunci îți recomand acest model. Nu doar arată bine, ci și are o fiabilitate excelentă. Ajuns acasă singurul lucru care trebuie făcut e să-l conectați la priză și cablu. Meniurile sunt foarte simple și de aceea cred că-i un televizor foarte bun și pentru vârstnici deoarece nu o să-i bulverseze nimic.

Te-ar mai putea interesa