Sharp LC19LE320E

Televizorul LED Sharp LC19LE320E este un model mai nou de la Sharp şi are o diagonală de 48 de centimetri. Din pozele de mai jos o să vedeţi că arată exact ca LC-19S7E-BK şi LC-19S7E-WH, doar că are ecran LED (ca LC19LE430E) şi din această cauză are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acasă

Sharp LC19LE320E vine cu un ecran LED şi cu două difuzoare de 3 watt fiecare. Sunetul din acest Sharp este dotat cu câteva caracteristici superioare cum sunt aplificatorul digital, Virtual Dolby Surround şi automatic volume control sau AVL… pe scurt.

Din faţă


Diagonala lui Sharp LC19LE320E este de 48 de centimetri şi are un timp de răspuns de 5 milisecunde. Timpul de răspuns este mic şi ar fi ideal pentru vizionarea filmelor HD şi pentru jocurile pe console. Imaginea are o calitate HD (datorită rezoluţiei de 1366 pe 768 pixeli), iar aspectul e de 16 pe 9. Vine cu caracteristici superioare de imagine cum sunt backlight LED edge ceea ce înseamnă că are iluminare LED. Această iluminare ajută la o luminozitate mai mare, la culori mai vii, la crearea de ecrane mai subţiri şi la un consum mai redus de curent (până la 40 de procente).

Are tuner digital DVB T şi C şi player multimedia integrate ceea ce vă va scuti de achiziţia unor aparate inutile în majoritatea cazurilor. Pe partea de conectori are conectori tipici pentru televizoarele moderne cum sunt HDMI, USB, D-Sub, Scart şi altele. Consumă undeva la 18 W şi are o greutate de doar 3,7 kilograme şi aici se vede efectul tehnologiei cu leduri, adică aparate mai uşoare (ca greutate) şi mai economice. Ar trebui menţionate şi câteva caracteristici speciale cum ar fi playerul media pe USB (este un player DivX HD), EPG şi teletextul cu 1000 de pagini. Ţi-ai lua un televizor LED Sharp LC19LE320E deoarece arată bine, are ecran cu leduri, costă puţin (are un preţ de aproximativ 899 lei), imaginea e HD şi are player multimedia şi tuner digital integrate.

Playerul integrat este foarte util deoarece poate reda formatele mkv fără prea mari probleme. Per ansamblu, acest LED model LC19LE320E este unul bun cu fără prea multe meniuri şi fără tehnologie de care nu ai avea nevoie cum ar fi conexiunea Internet, conexiunea wireless sau 3D-ul. Ar fi perfect pentru cei care vor un televizor tradiţional, dar cu tehnologie utilă.

Te-ar mai putea interesa