Sharp LC-60LE635E, TV LED

Dacă te interesează un televizor pentru o terasă ori pentru o cameră mare atunci cred că acest televizor LED Sharp LC-60LE635E ar fi destul de bun. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și asta înseamnă că are un preț cam mare, dar diagonala sa e una de 152 centimetri, adică de 60 inci. Trebuie recunoscut că aceasta e una dintre cele mai mari diagonale existente pe piață și dacă e să analizăm dotările TV-ului atunci vedem că nu are un preț deloc exagerat.

Poze

Sharp LC-60LE635E e un aparat tv foarte mare și asta o să o vedeți din clipul de la final, dar și din aceste poze. Pentru montarea aparatului cred că ar fi recomandat să mai chemați încă o persoană deoarece e destul de greu având peste 30 de kilograme. Dacă vi se pare că ocupă prea mult loc pe un dulap atunci există varianta punerii sale pe un perete.

Cutia
Aparatul

Specificaţii tehnice

LC60LE635E are un sistem audio surround, iar ecranul său de un metru jumătate are rezoluție Full HD. Se pot viziona meciuri ori diferite programe în format digital deoarece are tuner DVB-C, iar filmele de pe Internet se vor putea viziona și ele deoarece aparatul are porturi de rețea. E wireless ready, însă e inclus și un adaptor pentru a putea conecta tv-ul la ‘net fără a vă folosi de vreun fir.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; în momentul de față e o promoție cu 4 ani garanție ceea ce îi ridică fiabilitatea; poate fi folosit pentru a accesa diferite site-uri de pe Internet; playerul integrat e unul capabil și o să vă ajute la vizionarea diferitelor tipuri de fișiere; are multe porturi cum ar fi HDMI, USB și D-Sub. Vine cu D-Sub care mai e cunoscut ca VGA și de aceea o s puteți conecta un laptop ori desktop PC la acest televizor.
Contra: nimic.

Concluzie

Alături se poate vedea un video review cu modelul 60LE635E și nu pot spune decât că aparatul arată foarte bine și dacă vrei ceva de calitate atunci ar trebui să alegi Sharp. Eu mă gândesc că ar fi foarte util pentru terasă și în acest fel o să atrageți ma imulți clienți, dar se poate folosi și acasă deoarece filmele vor putea fi urmărite la o calitate impresionantă.

Te-ar mai putea interesa