Sharp LC-40FG3242E, televizor FullHD cu Timeshift

Televizorul Sharp LC-40FG3242E e varianta Non Smart, motiv pentru care e mai atractiv ca și preț. Cu Timeshift puteți relua o parte din transmisiune pentru a revedea o fază, dar trebuie să conectați un mediu de stocare extern cu conectare USB. Varianta Smart o recomand celor pasionați de Netflix, adică celor care vor să vadă un conținut media de calitate la o calitate decentă. Acest producător oferă variante cu Aquos Net+ și nu cu alte tipuri de software. Un televizor clasic e accesibil și oferă caracteristici tehnice decente pentru a surprinde fiecare detaliu.

Dacă vi se pare cam scump, atunci optați pentru un model de 32 de inci cu caracteristici tehnice similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Având în vedere că face parte din cea mai nouă gamă – 2017, designul e unul destul de elegant și mă refer la marginile foarte înguste. Astfel ecranul iasă mai bine în evidență și montat pe perete arată chiar mai bine. Calitatea sunetului e îmbunătățită de tehnologiile care însoțesc sistemul audio, deci nu e suficient ca difuzoarele să fie puternice.

Acest televizor e dotat cu un tuner TV de ultimă generație – DVB-T/T2/C/S/S2, iar acesta îl puteți găsi și pe alte modele. Sunt destul de multe porturi prezente pe acesta și nu le voi enumera pentru că sunt cele standard. Chiar nu e nevoie de prea multe porturi HDMI sau USB, e suficient unul din fiecare.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine, iar acele piciorușe oferă o bună stabilitate televizorului, însă e recomandat să-l puneți pe perete dacă aveți copii mici prin casă. Calitatea imaginii e superioară, motiv pentru care îl puteți folosi ca un monitor. Conectivitatea e bună și dacă nu e vorba de un model cu software Smart, și în e normal să nu vină cu WiFi și LAN.

Sharp LC-40FG3242E e un televizor care poate fi perfect pentru orice sufragerie deoarece e suficient de mare și sonorizare e decentă dacă nu obișnuiți să setați sunetul spre maxim. Unii utilizatori optează pentru un soundbar deoarece ocupă puțin spațiu și poate avea o ieșire audio de două ori mai mare decât cea a televizorului.

Te-ar mai putea interesa