Sharp LC-39LD145V, televizor LED de 99 cm

Sharp LC-39LD145V e o alegere bună pentru cei ce vor un televizor LED clasic fără prea multe dotări sau tehnologii sofisticate. Arată bine și nu pot spune că ocupă prea mul spațiu pe o măsuță TV deoarece suportul sau standul său e mic. Dacă vreți să vizionați filmele de pe PC aveți vreo 2 soluții: conectați PC-ul la televizor ori alegeți un media player extern cu HDD/interfață USB. caracteristicile puteau fi mai bune dar și așa imaginea e decentă dacă o comparăm cu cea a unui monitor. Unghiurile de vizibilitate sunt acceptabile. Îl puteți folosi chiar și ca un monitor pentru PC sau consolă.

dacă vi se pare cam scump, atunci puteți alege o variantă similară mai ieftină sau un resigilat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Televizorul
Televizorul

A fost lansată în 2013 alături de alte modele, dar și pentru 2014 poate fi o alegere bună. Pe partea de sunt are două boxe de 6 W fiecare, control automat volum, amplificator digital etc. Calitatea imaginii se datorează în mare parte caracteristicilor tehnice: iluminare de 300 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, refresh de 100 Hz etc.

Are și un tuner TV decent cu care puteți recepționa posturi TV decente (la calitate video bună). Porturile disponibile sunt destule: două HDMIuri, VGA, USB, component, Scart etc. Consumul e redus dacă nu obișnuiți să alegeți o luminozitate mare și deci la consum se ține cont de unele setări. Caracteristicile speciale sunt puține: TeleText 1000 pagini și EPG. Mai multe caracteristici speciale puteți obține cu un media player extern. În funcție de alegerea voastră, poate avea mai multe dotări sau mai puține (cele cu Android sunt cele mai bune).

Plusuri: are o diagonală mare, imaginea e detaliată – 1080p, refresh de 100 Hz, sistem audio decent, două HDMIuri și arată bine.
Minusuri: nu prea are având în vedere prețul și diagonala.

Televizorele 3D sau cu caracteristici Smart sunt mult mai scumpe și poate nici nu vă folosiți de acele caracteristici. Sharp LC-39LD145V e o alegere bună pentru cei care caută o imagine mare și nu vor un televizor prea sofisticat. Bineînțeles, brandul joacă un rol important deoarece fiabilitatea e la fel de importantă. Un televizor foarte ieftin de un un producător nou nu poate concura cu unul de la Sharp, Samsung, LG etc. În spatele unui preț, poate sta și o experiență care o dobândit-o pe parcurs.

Lasă un comentariu