Sharp LC-22LE320E

Dacă ești în căutarea unui televizor mic, ieftin și care să fie LED atunci un televizor LED Sharp LC-22LE320E ar fi ideal deoarece are o diagonală de 22 inci (56 centimetri), are un preț bun Vezi prețul special de azi → și e LED. Dacă ți se pare că e prea scump atunci există o variantă și mai ieftină – LC-19S7E-BK – care arată aproximativ la fel dar are o diagonală de 19 inci și ecranul este unul de tip LCD.

Acasă


Sharp LC22LE320E sau LC-22LE320E este un televizor cu ecran LED și pe partea de sunet se poate lăuda cu un sistem Dolby Digital Pulse cu două difuzoare de 3W fiecare. Sunetul are caracteristici superioare cum ar fi amplificatorul audio și surround. Ecranul este unul de tip Edge LED backlight și are 56 de centimetri. Cel mai tare legat de acest ecran e că imaginea are o calitate Full HD datorită rezoluției 1920 pe 1080 pixeli. Deci, filmele Blu-ray vor fi redate fără pierderi de detaliu. Ca niște caracteristici superioare de imagine ar trebui menționate filtrul combinat 3D Y/C.

TV-ul LC-22LE320E are tuner digital integrat, dar nu știu dacă vă va ajuta la ceva. Alături de tunerul digital mai are integrat și un player multimedia. Ca porturi are minijack pentru căști, USB, HDMI, Scart și alte conexiuni întâlnite la televizoare. Televizorul celor de la Sharp este campion la consumul redus de curent deoarece consumă doar 30W. Greutatea este și ea una mică – 4,5 kilograme. Ca niște caracteristici care nu ar trebui uitate trebuie să remenționez că are player multimedia (video player, music player), mod eco și EPG.

Alături de televizorul de la Sharp veți primi în pachet și o telecomandă ca la orice televizor pe care îl cumpărați, iar aceasta arată aproximativ ca cea de mai sus. Dacă e să vorbim de plusuri sau puncte pentru achiziția lui Sharp 22LE320E atunci ar trebui să-l achiziționați deoarece are un ecran mic, e LED, poate reda filmele 1080p, are player media și tuner digital integrate, iar prețul este unul destul de mic – aproximativ 799 lei.

Contra achiziției ar putea fi ecranul cam mic, dar mă gândesc că acest TV este căutata și achiziționat doar datorită diagonalei mici.

În încheiere aș spune despre acest LC-22LE320E că este un televizor mic, dar capabil și vine la un preț mai mult decât accesibil.

Lasă un comentariu