Sharp 49CUF8472ES, televizor Smart cu sunet Harman-Kardon

Televizorul LED de mai jos Sharp 49CUF8472ES face parte dintr-o generație nouă de televizoare și se vede doar după design. Sunt puțini producători care oferă televizoare argintii care să fie și elegante. Acesta arată foarte bine într-o cameră luminoasă și nu trebuie să-l montați pe perete că și așa are niște piciorușe foatre subțiri care nici nu iasă în evidență. Fiind un model Smart, aveți posibilitatea redării de conținut media din diverse surse: aplicații, player multimedia, telefon (MHL, wireless) și altele. Oricum, difuzoarele Harman-Kardon sunt ceva mai puternice și clare decât cele clasice.

În acest buget, oferă destul de multe caracteristici care nu le găsiți pe alte serii, iar prețul e foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Caracteristicile e sunet sunt ceva mai numeroase decât cele de imagine, dar pot spune că excelează la ambele capitole și asta o spun chiar și posesorii. Puteți lua un stick USB dacă vreți să vă folosiți de playerul multimedia al acestui televizor.

Sunt prezente aplicațiile clasice care le știți și pe alte televizoare gen: Youtube, Netflix, Twitter și altele. Poate că pachetul de aplicații nu e foarte mare dar nici nu poate înlocui un PC dacă vă rezumați strict la navigare web. Conectivitatea la internet se poate face wireless cu ajutorului unui router care trebuie să aibă un semnal bun.

Păreri pro și contra

Televizoarele acestui brand rulează un software Smart diferit, iar pentru cei din voi care nu știu, e vorba de Aquos Net+. Acesta e ca multe altele, adică oferă aplicații, acces la diverse servicii, browser web și altele. Calitatea imaginii e plăcută deoarece Active Motion 600 îmbunătățește imaginea, ea devenind mai naturală. Sunetul e și el foarte important, iar o ieșire de 20W poate fi satisfăcătoare pentru o astfel de diagonală deoarece televizorul va fi pus într-o sufragerie modestă.

Sharp 49CUF8472ES nu e cel mai mare model din serie dar nici nu cred că aveți nevoie de ceva mai scump, până la urmă are importanță și distanța de la care îl priviți. Din numeroasele prezentări, cred că vă veți face o idee foarte bună despre această serie.

Te-ar mai putea interesa