Sharp 43UI7552E, model smart 4K

Dacă sunteți interesați de un televizor premium care să nu coste prea mult atunci vă recomand modelul Sharp 43UI7552E. Acesta are o diagonală de 109 centimetri care e mai mult decât suficientă pentru rezoluția nativă 4K. Softul e atât de avansat încât suportă aplicații diverse precum ar fi Youtube și Netflix.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un productărot de top. Din câte am citit, televizoarele Sharp sunt făcute în Europa, iar acest lucru e numai de bine.


Beneficii

Imaginea acestui aparat e una de top întrucât e una cu rezoluție 4K, iar pentru filmările HDR avem suport pe acest TV. Un alt lucru care contribuie la imaginea de calitate superioară e diagonala mare de 109 centimetri (transformare aproximativă din 43 inci).
Sunetul e la fel de bun precum imaginea deoarece vorbim despre sunet Harman-Kardon. O altă caracteristică superioară e DTS care e întâlnită în special în fișierele *.mkv.
Dacă vă place să urmăriți posturi TV la calitate HD atunci trebuie știut că acest aparat vine cu tuner digital integrat de tipul DVB-T2/C/S2. Nu mai e nevoie de vreun receptor sau ceva de genul, iar pentru cardul CI+ există un slot specific care ne scutește de achiziția unui decodor separat.
Are o multitudine de porturi printre care se numără USB (3 la număr), HDMI și altele.
Poate fi montat pe perete deoarece are compatibilitate Vesa prin intermediul standardului 200×300.

Dezavantaje

Vine cu software smart, dar nu e vorba despre ceva precum Android, ci despre Aquos Net+. Are diverse aplicații precum Netflix, Youtube, browser și altele, dar na… Probabil că cea mai bună aplicație pentru filme e Netflix, iar dacă vreți să ascultați muzică există Youtube.

Concluzii

Modelul Sharp 43UI7552E e unul apărut pe piață pe la jumătatea anului 2018 și se recomandă prin faptul că arată bine, are hardware ok și un soft decent.
Poate fi un TV perfect pentru meciuri, filme și jocuri. În acest sens ajută ecranul precum și porturile menționate mai sus.

Te-ar mai putea interesa