Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sharp 40UG7252E, televizor Smart 4K foarte ieftin

Televizoarele 4K sunt tot mai numeroase și cam toate brandurile le oferă, doar că prețurile diferă de la un model la altul pentru că dotările nu sunt aceleași. Sharp 40UG7252E e un model ieftin care e apreciat de mulți utilizatori, iar din poza postată jos se poate vedea designul. Diagonala sa e destul de mare comparativ cu ce oferă alți producători – 102 cm, astfel vă veți surprinde fiecare detaliu. Vă este recomandat să rulați doar conținut 4K, iar dacă nu prea aveți de unde, aveți acces rapid la Youtube și Netflix. Puteți conținutul de pe telefon pe ecranul televizorului cu o funcție specială.

La un așa preț nu veți găsi multe variante cu imagine 4K, diagonală generoasă și cu un software Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Chiar dacă e ieftin, veți primi tehnologii avansate ca HDR 4K, Dynamic contrast, DTS Studio Sound și Dolby Digital. Calitatea imaginii e foarte importantă și ea prinde viață cu HDR, scenele devenind mai luminoase, negrul mai profund și culorile mai naturale. Ideea e că oferă multe chiar și dacă e să-l comparăm cu brandurile mai puțin populare care oferă soluții Smart accesibile.

Conectivitatea e un alt capitol la care excelează acest televizor și nu putem să-i reproșăm ceva. Dacă nu sunteți mulțumiți de aplicații preinstalate, se poate accesa magazinul propriu de aplicații.

Păreri pro și contra

A fost introdus unul dintre cele mai bune sisteme audio disponibile – Harman Kardon de 20W, care oferă o experiență cinematografică plăcută. Chiar dacă nu avem cel mai avansat software Smart, se poate naviga pe web cu browserul web incorporat și puteți reda conținutul media de pe telefon, tabletă ori PC cu WiDi, Miracast sau DLNA. Imaginea devine mai clară cu ajutorul tehnologiei Active Motion 400, astfel se reduc umbrele și mișcările sunt mai fluente.

Sharp 40UG7252E are suport MHL dacă doriți să conectați telefonul prin cablu la TV, dar nu cred că ar avea sens cât timp aveți acele funcții fără fir. Aveți un player multimedia integrat cu funcție înregistrare pentru a nu pierde nici un moment și fișierele se salvează pe un stick care trebuie conectat la TV.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu