Serioux Whisper X2, smartphone Dual-SIM ieftin

Serioux Whisper X2 e un telefon mobil inteligent datorită sistemului de operare Android. Cu siguranță nu ați mai văzut telefoane la acest acest brand, însă pe partea de tablete cred că ați văzut destule modele interesante și accesibile. Chiar și pe piața smartphone-urilor pare să lase o impresie bună, comparativ cu concurența. Există un model mai mare dar și mai bun decât acesta dar care costă cu 300 de lei mai mult. Acela oferă caracteristici mai bune și nu prea sunt modele care pot concura cu el. Acest X2 are un procesor Dual Core, memorie de 4GB, cameră 5MP etc.

Prețul său e destul de bun având în vedere cum rată, performanțele sale și care ar fi concurența sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Telefonul
Telefonul

E un smartphone datorită sistemului de operare Android 4.2 din seria Jelly Bean. Bineînțeles ecranul de 5.88 inci e unul cu tehnologie touch și astfel se poate interacționa ușor cu interfața. Rezoluția ecranului e 480 cu 800 pixeli și deci e cea obișnuită. Procesorul Cortex A7 e unul cu două nuclee și e de 1.2 GHz. Pe partea de memorie nu stă așa de bine, deoarece memoria RAM e de 512 MB iar cea de stocare utilizabilă e mai mică de 4GB.

Are slot pentru card de memorie microSD și vă recomand unul de 8GB. Puteți alege și unul mai mare dacă doriți dar nu cred că veți avea nevoie de unul de 16 ori 32GB. Ca și tehnologii de comunicații are: bluetooth, GPRS, WiFi și 3G. Are 2 camere foto doar că cea frontală nu are un senzor așa de mare pentru cei ce vor să efectueze video convorbiri.

Bateria sa are o capacitate de 2500 mAh iar autonomia e mică deoarece are suport Dual SIM. poate fi folosit precum o consolă portabile, ebook etc.

Plusuri: e accesibil,
Minusuri: poate că autonomia, dar trebuie să ținem că e un model Dual SIM.

Serioux Whisper X2 e una din câteva recomandări și cu siguranță vom vedea și alte telefoane de la acest brand. Jos am pus un clip cu acest model și s-ar putea ca pe viitor să existe și variantă pe alb, dar pe negru e mai apreciat (se potrivește mai bine cu interfața). Chiar dacă ecranul nu are ecran HD, trebuie să știți că o rezoluție mare afectează autonomia gadgetului (deci uneori o rezoluție mică poate fi avantajoasă).

Lasă un comentariu