Serioux SandStorm S9706TAB, tabletă de 9.7 inci

Serioux SandStorm S9706TAB (cunoscută și ca S9706) e o tabletă modernă cu ecran de 9.7 inci care are panel IPS, cu procesor dual core, 1GB RAM și Android 4. Datorită acestor caracteristici eu aș zice că e gadgetul perfect pentru cineva în căutarea unei soluții pentru jocuri sau vizionat filme. (Datorită suportului pentru Adobe Flash puteți vedea clipuri și filme pe stream.)

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e așa de mic deoarece vine cu procesor dual core, rezoluție care nu e HD și sistem de operare care nu e cel mai nou. Pentru a vă face mai bine o părere despre acest aparat am pus alături o poză.

Tableta
Tableta

Detaliile tehnice cu care se laudă sunt memoria de 1GB, capacitatea de stocare de 16 giga și multitudinea de facilități (două camere, senzor G și port HDMI). Bateria ține undeva la 5 ore, dar durata depinde foarte mult și de cum o folosiți.
Din păcate are o greutate cam mare de 740 grame, greutate datorată în principal ecranului mare.
Având un ecran IPS înseamnă că unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune, indiferent din ce parte te-ai uita la ea.
Portul USB poate fi utilizat pentru conectarea unui adaptor 3G în cazul în care sunteți într-o zonă în care nu aveți wireless.

Lucrurile bune la acest model sunt aspectul, prețul deloc mare, performanța (datorată procesorului dual core și a mamoriei de 1GB) și extensibilitatea. Sunt și lucruri mai puțin bune cum ar fi lipsa nei versiuni mai noi de Android.

Concluzia mea referitoare la acest gadget e că e foarte bun. Ar putea fi cnsiderat ca fiind o alternativă la tabletele iPad, dar cu niște specificații intrate la apă și cu un preț mult mai mic. Ecranul are aceeași mărime ca tableta celor de la Apple, doar că diferă rezoluția și că nu are iOS. Părerea mea despre Android e că e mult mai bun decît oricare alt sistem de operare mobil, iar asta e așa datorită faptului că-l poți extinde cu jocuri și aplicații.

Te-ar mai putea interesa