Serioux S724TAB, tabletă cu Android 4.2

Dacă vrei să te joci pe o tabletă cu adevărat bună atunci îți recomand tableta Serioux S724TAB care nu e doar performantă, ci stă foarte bine și la capitolul portabilitatea. În funcție de cum o să o folosiți bateria o să vă țină de la circa 4 ore până la 10 ore. Eu aș recomanda un astfel de model cuiva pasionat de jocuri sau cuiva care-i place să citească presa online.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Mi se pare bun deoarece e un dispozitiv cu memorie internă decentă și cu un procesor care are două nuclee. Dacă bugetul dvs. e mai mare atunci v-aș recomanda și să cumpărați un card deoarece memoria internă utilizabilă e 2GB, restul de 2 fiind utilizați de sistemul de operare.

tableta
tableta

Pe partea de caracteristici tehnice stă foarte bine. Multe firme care vând tablete se feresc în a oferi detalii despre componente, dar nu e și cazul Serioux care se spune clar că tableta lor are procesor Rockchip RK3168 și placă video (GPU) PowerVR SGX540. Datorită acestor două componente (mai exact e un cip format din aceste două componente) împreună cu memoria RAM de 1GB o să vă puteți jocuri fără sacadări sau alte probleme. Multă lume se zgârcește și se joacă pe telefonul mobil, dar dacă vrei să te joci la o calitate superioară atunci îți recomand o tabletă cu ecran de 7 inci de genul acesteia.
Camera web e una decentă și nu o să întâmpinați probleme pe video chat.

Lucrurile pozitive la acest model sunt ecranul decent, procesorul capabil și portabilitatea medie. Lucruri care puteau sta mai bine e rezoluția (are doar 800×480 pixeli) și faptul că nu are un SO mai nou… dar măcar e stabil.

Deci, dacă vrei o tabletă performantă pentru tine ori pentru copii tăi atunci îți recomand acest model. CU toții știm că Android nu stă prea bine pe partea de control parental, dar acest lucru poate fi depășit prin alegerea unor restricții (deci, când umblă copilul la tabletă puteți să alegeți altă adresă de e-mail sau ceva de genul acesta).

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu