Serioux Extreme V11, desktop de gaming cu i5 și HD 7850

Serioux Extreme V11 e un sistem desktop pentru cei pasionați de jocuri și spun asta datorită configurației sale. Nu trebuie neglijat nici faptul că are o carcasă Thermaltake V4. Nu e o carcasă prea scumpă, însă e bine construită iar aerisirea e eficientă. referitor la configurație, oferă un i5 Ivy Bridge o placă video performantă și suficientă memorie RAM. Prețul e foarte bun comparativ cu alte desktopuri și e mai bine această variantă decât cea pe componente (ieșiți ceva mai ieftin). Modele care pot fi alternative la acesta sunt multe și țin de bugetul vostru, deci nu vă pot recomanda un desktop anume ca și alternativă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Carcasa aceasta poate fi găsită și la alte desktopuri Serioux și e destul de apreciată pentru eficiența ei la un preț atât de mic.

Așa arată carcasa
Așa arată carcasa

Specificații tehnice

Procesorul i5 e un model din generația a 3-a numit 3470 și care oferă destulă viteză de procesare. NU prea sunt multe procesoare AMD care pot concura cu acesta la capitolul viteză de procesare. Dar e importantă și temperatura la care lucrează un astfel de procesor. Are sunet integrat dar și rețea integrată, cum ne-am obișnuit deja.

Pe partea de memorie are 8GB RAM și un hard de 1TB. Deci nu cred că e nevoie de viitoare upgrade-uri la acest capitol, poate un SSD ar fi util dacă v-ar plăcea ca aplicațiile să pornească instantaneu.

Placa video AMD HD 7850 e una bună pentru gaming la rezoluție 1080p dar tot nu e cea mai bună pe partea de gaming. Bineînțeles o placă video prea performantă ar avea nevoie și de o sursă mai mare de 600W și costă prea mult. Vine cu periferice pentru a vă scuti de niște bani dar nu sunt de gaming.

Carcasa vine cu 6 USBuri, 3 ieșiri audio, port VGA și alte porturi video de la placa video dedicată. Are și o placă video Intel, dar care nu o veți folosi doar dacă vreți să renunțați la cea AMD. Dar nu prea aș găsi motive având în vedere performanțele ei:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o configurație destul de nouă chiar dacă nu e ultimul „răgnet” (cu Haswell), carcasă bună, performanțele sunt conform așteptărilor și altele.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest Serioux Extreme V11 e unul dintre noile desktopuri și se poate observa la configurația sa. O configurație mai bună poate fi cea cu Intel Haswell, adică modelul Extreme H1.

Te-ar mai putea interesa