Serioux Explorer V11, desktop office ieftin

Serioux Explorer V11 e un sistem desktop office cu Intel Pentium și memorie suficientă. E o alegere foarte bună dacă vă plac chiar și jocurile deoarece nu vă oprește nimeni să achiziționați o placă video dedicată. Veți găsi destule plăci video bune și ieftine care nu cred că v-ar depăși bugetul. Puteți alege un monitor FullHD alături de acesta deoarece oferă o imagine mai detaliată și un spațiu de lucru generos. diagonala monitorului nu are mare importanță deoarece imaginea nu diferă cu mult. Bineînțeles există și monitoarele IPS sau VA care oferă alte caracteristici. Alegerea e a vostră și dacă aveți deja un monitor, puteți să-l conectați la acest desktop fără probleme. Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar un monitor care se potrivește cu el e LG 19EN33S-B.

Poze

Carcasa acestui desktop e una Delux care e bună pentru orice tip de ușor, doar dacă sunteți gamer înrăit, bineînțeles, o carcasă Thermaltake ar fi cea mai bună alegere.

Carcasa
Carcasa

Specificații tehnice

Procesorul acestui model de PC e Intel G2030 care e un Pentium Ivy Bridge, motiv pentru care placa video Intel e HD Graphics 4000. Nu e cu mult mai bună decât predecesoare dar cu siguranță nu a fost concepută. Placa de bază vă oferă diverse sloturi pentru instalarea diverselor plăci dar trebuie să știți că are sunet integrat și rețea integrată.

Memoria RAM e de 4GB și cred că e suficientă având în vedere frecvența la care lucrează, Puteți alege mai multă memorie RAM dacă folosi aplicații office cu cerințe hardware mai mari. Spațiul de stocare e de 500GB dar nu vă oprește nimeni să alegeți un hard disk mai mare fie extern fie intern sau poate chiar un SSD.

Ca oricare alt desktop, acesta oferă periferice, unitate DVD, porturi USB, ieșire video și audio. Nu are sistem de operare, de aceea o recomandare e unul pe 64 de biți deoarece cel pe 32 de biți nu vede toată memoria RAM. Puteți alege chiar și Windows 7.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă posibilități de upgrade, vine cu un procesor Intel decent, are o sursă de 500W și altele.
Minusuri: lipsa unui pachet promo cu monitor.

Concluzie

Acest Serioux Explorer V11 face parte dintr-o serie office, dar care poate fi modificată întruna de tip multimedia. Puteți alege diverse accesorii ori periferice alături de acesta în funcție de necesități ori bugetul alocat. Nu uitați că puteți alege și varianta ratelor fixe deoarece e o investiție decentă pentru acasă ori pentru a fi folosit la locul de muncă.

Te-ar mai putea interesa