Serioux Classic C14, desktop cu Intel Core i3 Kaby Lake

Sistemul desktop PC Serioux Classic C14 face parte din cea mai recentă generație oferită de acest brand și componentele sunt doar asamblate de acest brand. Sunt incluse periferice Serioux care sunt utile dar nu sunt de gaming, dacă vreți să upgradați pe viitor acest desktop. Spre deosebire de un laptop, un desktop suportă anumite componente hardware datorită sloturilor libere și sursa e destul de generoasă. Procesorul e cea mai importantă componentă chiar și dacă vreți să jucați jocuri. Nu puteți fi prea zgârciți când vine vorba de monitor, trebuie să alegeți unul de ultimă generație cu panel IPS, Flicker Free și conectori numeroși.

Acest brand a optat pentru carcasa de la Delux – model MV887 (sursă de 500W), dar sunt și câteva excepții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cred că-l veți alege pentru configurația sa office dar și pentru prețul atractiv. Nu orice brand oferă un desktop atât de interesant și nu cred că veți ieși mai în avantaj cu un desktop făcut pe componente. Mai precis, vi se oferă un Core i3-7100, memorie RAM de 4GB, hard disc de 1TB de tip 7200 RPM. Acest mediu de stocare e foarte bun dar tot mai atractiv are un SSD care va scurta timpul de pornire al sistemului.

Eu aș pune Windows 10 pe acesta deoarece veți găsi drivere compatibile destul de ușor. Placa sa de bază e una modestă dar cu multe porturi și sloturi pentru viitoare îmbunătățiri hardware, dacă le considerați necesare.

Păreri pro și contra

Chiar nu văd ce nu v-ar plăcea acest model și chiar nu aș face compromisuri, adică nu merită să alegeți configurații din serii precedente. În același buget, un desktop e mai performant, chiar și dacă veți alege și un monitor pentru acesta. Ideea e că laptopul e construit să consume puțină energie că doar are baterie, iar componentele sunt ceva mai compacte.

Serioux Classic C14 e cel mai nou desktop office de la acest brand și se poate observa din numele său. Nu aveți nevoie de mai mult dacă îl folosiți doar pentru anumite programe office, navigare web, muzică și filme.

Te-ar mai putea interesa