Samsung WW60J3280LW1LE, model cu adâncime mică – 40 cm

Mașină de spălat rufe e un aparat electrocasnic care e necesar în orice locuință și unele modele chiar impresionează. Modelul Samsung WW60J3280LW1LE e perfect dacă nu aveți mult loc sau poate nu vă interesează performanțe prea mari, pentru că nu spălați mult ori pentru o familie numeroasă. E echipat cu un ecran digital ceva mai generos și sub care se pot alege diverse funcții pentru a vă ușura viața de zi cu zi sau pentru a îmbunătăți rezultatele.

Arată foarte bine și chiar dacă din poze nu se vede adâncimea sa, iar ecranul digital e destul de generos. Restul dimensiunilor sunt cele standard motiv pentru care poate fi pus în locul vechiului model sau altul aparat (mașină de spălat vase, dacă e de 60 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe an consumă doar 173 kWh și acest aparat excelează la acest capitol, nici nu există unul care să aibă un consum mai mic în acest buget. Totuși, în același buget puteți alege o mașină cu capacitate de încărcare mai mare, dar atunci veți avea o mașină ceva mai mare.

Programele unei mașini de spălat sunt importante dacă obișnuiți să sortați articolele în funcție de țesătură sau grad de murdărie. Acest brand oferă și variante mai scumpe dacă bugetul vă permite, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele și pot spune că sunt justificate.

Păreri pro și contra

Are cea mai bună clasă energetică de pe piață – A+++, iar aceasta se oferă în funcție de consumul de energie. Are 13 programe de spălare și sunt destul de diversificate pentru ca voi să puteți spăla orice articol de vestimentație. Tehnologiile nu lipsesc nici la acesta și aici mă refer la: tamburul Diamond 2nd, protecție împotriva creșterilor de tensiune numită Volt Control, funcție Delay End (amânare final) și Ceramic Heater (rezistență ceramică cu durată de viață mare).

Samsung WW60J3280LW1LE stoarce bine și rezultatele sunt de lăudat, însă trebuie să respectați cantitatea de rufe pentru fiecare program deoarece capacitatea de 6 kg e cea maximă. Programul de spălare rapidă e perfect pentru articole ușor murdare și la alte mașini nu e de 15 minute ca la aceasta.

Te-ar mai putea interesa