Samsung WF8508NMW8

Mașina de spălat Samsung WF8508NMW8 e una dintre cel mai populare maşini de spălat de pe piaţă deoarece are clasa energetică A şi tot A e şi clasa eficienţei la spălare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și e unul care îi tentează pe mulţi. (Ceva similar e WF 8500NMW8/YLE.)

Poze

Cam aşa arată maşina, dar sunt sigur că din această imagine nu vă puteţi face o impresie despre cum arată.

Per ansamblu
Butoane

Specificaţii tehnice

Samsung WF8508NMW8 e o mașină de rufe cu încărcare frontală și o viteză de centrifugare de 800 rotații pe minut. Capacitatea de încărcare e de 5 kilograme, iar la partea de economie sau ergonomie face parte din clasa energetică A şi are o eficienţă de spălare tot clasa A. Din păcate, clasa de eficienţă la centrifugare e C. Consumă undeva la 40 de litri şi consumă 0,5 kwh. Ca orice maşină modernă şi aceasta are un ecran LED pe care puteţi urmării statusul spălării. Are 8 programe şi cel mai rapid program durează 29 de minute. Are program de prespălare, spălare lână, bumbac, sintetice, clătire intensivă şi program de spălare manuală.

Pe partea de siguranţă şi alte funcţii are filtru de auto curăţare, sistem de protecţie pentru copii, sistem pentru detectarea spumei, protecţie la inundaţii şi oferă mai multe informaţii pe ecranul LCD (informaţii cum ar fi etapa de spălare şi timpul rămas). Are şi posibilitatea de a fi programat întârziat. Ca alte detalii tehnice care ar trebui menţionate sunt zgomotul la spălare de 68 decibeli şi tehnologiile diamond drum şi controlul supra-încălzire. Culoarea maşinii e alb, iar greutatea e de circa 54 de kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: are multe funcţii utile, funcţii de siguranţă, multe programe, display LCD şi preţul e accesibil.
Contra: nu am obiecţii, deşi cred că erau bune mai multe programe de spălare.

Preţuri (cel mai mic preţ)

869 lei e preţul de plecare pentru această maşină şi ar trebui adăugat faptul că e şi una din cele mai vândute. Nu cred că o să găsiţi mai ieftin în altă parte şi nici ca resigilat deoarece nu am văzut resigilate la astfel de electrocasnice mari… poate şi pentru că lumea e mulţumită de ele.

Alternative

Nu am scris recenzii sau mini review-uri la maşini şi deci nu vă pot recomanda o alternativă. WF 8500NMW8/YLE ar fi o alternativă puţin scumpă.

Concluzie

Samsung WF8508NMW8 e pentru cei care vor un electrocasnic eficient şi economic nu doar cu electricitatea şi apa, ci şi cu buzunarul lor.

Te-ar mai putea interesa