Samsung WF1702NHW, mașină spălat rufe

Mașina de spălat rufe Samsung WF1702NHW e una destul de accesibilă deoarece nu vine cu tehnologii ca Eco Bubble sau Diamond Drum, dar are caracteristici generale foarte bun dacă le comparăm cu prețul său. Mă refer la capacitatea sa maximă de 7 kg, viteza de centrifugare 1200 rpm și clasa A+. Design-ul e destul de simplu astfel că se observă că e vorba de un model ieftin dar fiabil, că doar e realizat de un producător foarte bun și experimentat în domeniu. O recomand celor care nu vor să depășească un anumit buget, însă dacă dispuneți de un buget mai mare, există modele cu acele tehnologii menționate anterior. Nu aveți nevoie de mulți bani deoarece nu costă mult și poate fi o investiție bună pentru locuința dumneavoastră. WF1702NHW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aparatul

Specificații tehnice

Samsung WF1702NHW e o mașină de spălat cu încărcare frontală și care poate spăla rufe de cel mult 7 kilograme. Afișajul LED e unul mic dar funcțional, afișând timpul rămas dar și etapa de spălare. Performanțele în ceea ce privește stoarcerea sunt foarte bune – 1200 RPM. Pentru aceasta a primit clasa B, iar pentru spălare a primit A deoarece suportă o cantitate mare de rufe.

Clasa de eficiență energetică e A+ deoarece consumul se situează la 1.23 kwh și e bineînțeles într-un program standard de spălare. Deci diferă în funcție de programul ales iar unul care necesită o centrifugare mai lungă, bineînțeles că are un consum mai mare. Programele de spălare sunt cele standard și deci nu vine cu programe speciale.

Pe partea de funcții și siguranță are Fuzzy Logic, ecranul LED, programare întârziată, control supraîncălzire și protecție copii. Nivelul de zgomot e relativ bun în timpul spălării – 59 dB. E realizată din materiale de bună calitate și nu ocupă prea mult spațiu. Nu cred că ar trebui să optați pentru un model mai scump doar dacă vreți acele tehnologii care nu le oferă alți producători.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design simplu și ergonomic astfel că e ușor de folosit, caracteristicile sunt bune și vine cu multe funcții utile.

Minusuri: putea fi ceva mai ieftin.

Concluzie

Acest aparat numit Samsung WF1702NHW e unul compact deoarece are o adâncime de doar 55 cm iar ușa sa e suficient de mare și pentru a introduce rufe mai voluminoase, dar să nu depășiți cantitatea maximă. Modelul de sus arată precum cel din clip și astfel vă puteți face o idee:

Lasă un comentariu