Samsung WF1700NHW

Samsung WF1700NHW este o mașină de spălat nouă care vine la un preț bun și la spălate se descurcă de minune deoarece are clasa de eficiență energetică A+. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar alte caracteristici de top ar fi posibilitatea de a o încărca cu până la 7 kilograme de rufe, eficiența la spălare clasa A, numărul mare de programe, programul rapid de 15 minute și altele.

Poze

Samsung WF 1700 NHW arată precum modelul WF 1600 NHW și acest lucur poate fi văzut din poza de alături, dar și din clipul video de la final care prezintă modelul asemănător. E de culoare albă, iar panoul de comandă e unul clar definit cu butoane însemnate. Dispune și de un display cu tehnologie LED pe care sunt prezentate diferite informații.

Aparatul

Specificaţii tehnice

WF1700NHW e un aparat electrocasnic care e destul de eficient. Deoarece cuva sa suportă până la 7 kilograme, eu cred că e numai bună pentru familiile mari. Capacitatea de centrifugare este de 1000 rotații și asta îi oferă mașinii clasa C de eficiență la centrifugare. E foarte interesant faptul că vine cu programul rapid de un sfert de oră, dar nu știu cât de util este acest lucru pentru dumneavoastră deoarece cu acest program cred că poți spăla șosete sau un tricou. Este eficient și la spălare, iar despre zgomot trebuie spusă nu produce mult zgomot deoarece la centrifugare produce undeva la 74 decibeli.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un excelent raport între preț și calitate; are numeroase programe; nu e un electrocasnic gălăgios; se poate monta rapid, iar acest lucru poate fi văzut din preview-ul de la final; consumul de resurse nu e deloc mare deoarece consumă puțină apă și curent… acum depinde și de cât de mult spălați.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te-ai mutat la casă nouă ori dorești să-ți schimbi vechea mașină de spălat atunci cred că acest model ar fi o variantă ieftină pentru utilizatorii fără mari pretenții. Nu vine cu Eco Bubble ori alte tehnologii și de aceea cred că oricine îți permite o astfel de mașină. Ea e garantată la 2 ani, dar eu zic că va ține și 10 ani dacă e folosită cu grijă.

Lasă un comentariu