Samsung WF1600NHW

Dacă vrei o mașină de spălat rufe bună atunci acest model slim Samsung WF1600NHW ar fi unul destul de bun deoarece are o capacitate decentă de 6 kilograme, 1000 rotații și un consum mic de curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e undeva la pragul de 1000 de lei care o face o alternativă la WF1602NHW. Ar fi un aparat electrocasnic ideal pentru o familie medie înspre mare deoarece capacitatea cuvei e de 6 kilograme. Principalele facilități ar fi faptul că are Ceramic Heater și Diamond Drum… nimic de eco bubble.

Poze

WF 1600NHW arată destul de bine și acest lcru se poate vedea din imaginea de alături. Panoul de control e ușor de accesat, iar ecranul care furnizează diferite informații e de tip LCD. Pe lângă alte tehnologii are și Fuzzy Logic care o funcție întâlnită și la alte modele de la producători concurenți și presupune că resursele sunt adaptate în funcție de necesități.

Aparatul

Specificaţii tehnice

WF1600NHW a apărut prin 2012 și de aceea are un preț ceva mai mic față de alte modele. Greutatea aparatului e undeva la 55 de kilograme și principala caracteristică a aparatului e faptul că e slim și va încăpea ușor în locația unde doriți să o amplasați. Vine cu numeroase programe printre care se numără programul de 15 minute care e unul rapid.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult și de aceea se poate spune că raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; nu consumă prea multe resurse deoarece are Fuzzy Logic, iar clasa energetică e A+ ceea ce se traduce printr-un consum scăzut scăzut de curent; rezistența e ceramică și asta presupune caracteristica Ceramic Heater cu care vine.
Contra: putea avea funcția eco bubble și la centrifugare nu stă prea bine pentru că are dar 100 rotații și asta se traduce prin clasa de centrifugare C.

Concluzie

Dacă vrei un electrocasnic care să te țină mult și bine atunci cred că un astfel de aparat de la Samsung ar fi cel mai bun. Rezistența sa din material ceramic e una foarte bună și rezistentă deoarece nu va rugini așa de repede ca una metalică. Un alt motiv pentru care cineva ar lua aparatul ar fi faptul că e destul de ușor de folosit deoarece butoanele sunt vizibile și la fiecare e scris ce înseamnă.

Te-ar mai putea interesa