Samsung VC 9451, aspirator filtrare apă

Casa trebuie curățată din când în când, iar cu un aspirator e cel mai eficient și aspiratorul cu filtrare apă Samsung VC 9451 e cel mai bun deoarece îl recomandă specificații ca 2L, 1600 W, tub telescopic, HEPA. Cei 2 litri reprezintă capacitatea de colectare, iar 1600W sunt puterea. Având un tub de tip telescopic nu o să trebuiască să vă lungiți prea mult sau să cereți ajutorul cuiva pentru a vă ține aspiratorul sus. Nu știu dacă ați auzit de Hepa până acum, dar acesta e un sistem sau filtru care captează orice urmă de praf, iar dacă aveți în familie persoane alergice atunci o să fie protejate mai bine.

În opinia mea nu costă mult (fiind o foarte bună alternativă la Philips FC9071) deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care este unul corect atâta timp cât are o garanție de 2 ani extensibilă undeva la 2 ani cu maxim 79 lei în plus. (În momentul de față e o oferte prin care cei care cumpără acest aspirator cu garanție extinsă beneficiază de service rapid prin care dacă se strică se repară în 5 zile. Dar, asta depinde de la un magazin la altul.)

Poze

Din apropiere
Cum arată per ansamblu

Specificaţii tehnice

Samsung VC 9451 e un aspirator cu aspirare uscată și e unul fără sac ceea ce vă va scuti de niște bani deoarece nu o să cumpărați saci de acum înainte. Filtrul de tip HEPA despre care spuneam anteror e unul foarte eficient și e prezent și pe acest model.
Poate colecta undeva la la 2 litri și având un cablu de 7 metri puteți aspira o suprafață de undeva la 10,5 metri. Nu e nici prea greu deoarece are 10 kilograme, iar dimensiunile sunt și ele destul de reduse fiind de 525 pe 320 pe 298 în milimetri.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă așa de mult având în vedere că face parte din categoria aspiratoarelor cu filtrare mixtă (apă și filtru) și vine cu accesorii multe cum ar fi tubul telescopic, derulatorul automat de cablu, roțile cauciucate, accesoriu pentru spații mici și peria standard. Probabil că cele mai de folos sunt roțile cauciucate deoarece astfel nu o să zgâriați parchetul
Contra: zgomotul e unul caracteristic oricărui aspirator fiind de 85 decibeli.

Concluzie

Electrocasnicul Samsung VC 9451 e unul care ți-l recomand dacă vrei să aspiri eficient și sănătos. Evident că există modele cu prețuri inferioare, dar acesta e mai bun și eu aș privi achiziționarea lui ca o investiție în sănătate

Un comentariu la „Samsung VC 9451, aspirator filtrare apă”

  1. Detin si eu acest model si e foarte bun iar utilizarea lui e foarte simpla. Pentru ca nu are sac ar putea fi spus ca are o fiabilitate ridicata deoarece nu ai nici batai de cap cu o oarecare curatare a lui cum e la aspiratoarele cu sac. Trebuie sa-l cureti periodic insa nu e asa de dificil ca la alte modele.

Lasă un comentariu