Samsung UE85S9, televizor Ultra HD de 214 cm

Probabil vă întrebați care e cel mai performant televizor al acestui an… ei bine, a apărut Samsung UE85S9 care e un Smart TV de 85 inci și cu rezoluție Ultra HD. Din păcate nu există conținut media la rezoluție 2160p, dar imaginea va fi mai detaliată indiferent ce doriți să faceți (navigați, vizionați un film ori vă jucați). Spre deosebire de Smart TVurile care le-ați mai văzut, acesta oferă un sistem audio impresionant, imagine foarte clară, Quad Core (multitasking excelent), interacțiune și multe funcții speciale. Se pare că nu sunt multe astfel de televizore și din seria aceasta nici nu cred că vom vedea modele mai mici. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Iar, dacă te întrebi ce ochelari se potrivesc cu acest model atunci trebuie să știi că Samsung WMN3000BX/XC.

Poze

Am pus niște poze cu acesta și se observă că nu mai nevoie de un suport pentru perete și oricum nu toți au un prete așa de mare pentru a-l monta.

Așa arată
Așa arată
Suportul
Suportul

Specificații tehnice

E unul dintre puținele televizoare cu sistem audio 5.1 (boxe centrală de 40W, iar restul de 4 boxe sunt de 20 W fiecare). Caracteristicile de sunet nu le voi mai enumera pentru că sunt cele mai bune de la ora actuală. Pe partea de imagine are o mulțime de tehnologii rezoluție de 3840 cu 2160 pixeli, tehnologie de conversie 2D->3D etc.

Porturile video sunt destule și mă refer la HDMIuri (sunt 4), dar nici USBurile nu sunt puține (sunt 3). Mai sunt multe de spuns despre caracteristicile, porturile sale ori tehnologiile sale, dar multe le știți de la televizoarele premium din seriile superioare. O parte din caracteristicile sale sunt următoarele: Quad Core, Smart Hub, aplicații, social, browser web, tehnologii de interacțiune etc. Deasemenea, vine cu multe accesorii interesante și care vă pot fi de folos la vizionarea de filme ori pentru navigare web. Dacă nu vreți să vă complicați prea mult, puteți folosi smartphone pe post de telecomandă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: multe caracteristici speciale, calitatea sunetului și a imaginii, rezoluție foarte mare, experiență 3D similară cu cea oferită la cinema etc.

Minusuri: suportul nu e cel mai elegant și e foarte scump.

Concluzie

Acest televizor numit Samsung UE85S9 e cel mai scump model care l-am văzut până acum și cu siguranță astfel de modele se vor mai ieftini. Am pus un clip de prezentarea a acestuia și în care se observă cât de mare este comparativ cu o persoană:

Lasă un comentariu