Samsung T27C350, monitor LED LT27C350EW/EN

Samsung T27C350 e un televizor care poate fi utilizat pe post de monitor… ori invers. Atuurile sale ar fi ecranul mare de 27 de inci, disponibilitatea porturilor multiple și a unui player multimedia foarte capabil. Deci, LT27C350EW/EN din seria TC350 se adresează în principal acelora care vor să facă economie de spațiu întrucât e un periferic 2 în 1.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Și, dacă e să ne gândim bine atunci vedem că nu costă deloc mult… asta pentru că unghiurile de vizibilitate sunt decente (170/160), timpul de răspuns e de 2 ms, iar playerul integrat poate reda mai multe tipuri de formate video. Pentru cei interesați de un model de 23 inci recomand LT23C350EW.

Monitorul
Monitorul

monitor/vezi]

Spre deosebire de alte monitoare acesta e unul cu multiple porturi și cu o imagine foarte bună la jocuri ori filme. Printre porturi se numără VGA și HDMI, iar imaginea e ideală în jocuri deoarece timpul de răspuns e unul foarte mic.
Chiar dacă are un ecran mare de 27 de inci, consumul de curent e unul mic de 64W. Iar, greutatea e de 5 kilograme ceea ce face aparatul unul ușor de montat pe perete… având Vesa 75×75.

În trecut doar televizoarele de 100 milioane aveau Picture In Picture, însă acum și acest model are așa ceva. Acesta e doar unul dintre multiple atuuri ale perifericului, altele fiind viteza cu care e afișată imaginea și softul inteligent capabil de a reda multiple tipuri de fișiere multimedia. Normal că are și boxe integrate, însă acestea nu pot concura cu un sistem 2.1 ori ceva de genul.

Sunt persoane care caută televizoare care pot fi utilizate și pe post de monitor, iar acest model ar fi unul perfect pentru această întrebuințare. O să vezi că o să faci o economie foarte mare de spațiu cu el deoarece nu mai trebuie să ții două aparate în casă.
Deci, acest ecran ar fi perfect dacă vrei un televizor pentru a urmări meciuri și un monitor pentru a naviga pe net ori pentru diferite jocuri.

Te-ar mai putea interesa