Samsung T24C370, monitor/televizor Full HD de 24 inci

Monitorul LED Samsung T24C370 are ca și dotări speciale: tuner TV, redare media USB, PIP, panou PLS, MHL și 2 HDMI-uri. Deci pot spune că e vorba de un monitor de tip premium iar designul acela elegant e prezent pe toate modelele seriei C370. Trebuie să știți că acesta poate ocupa destul de mult spațiu pe birou iar pentru montare e nevoie de un kit corespunzător – 75 cu 75 mm. Toate caracteristicile speciale menționate anterior sunt avantajele oferite de acesta și nu le veți găsi la prea multe monitoare. E ceva mai scump decât altele deoarece poate fi folosit și ca TV, iar dacă nu vi-l permiteți există variante chiar și de 27 de inci mai accesibile (cu mai puține dotări).

Prețul e cam piperat dar trebuie să ținem cont și de acel design foarte elegant, claritatea imaginii și fiabilitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gadget-ul
Gadget-ul

Ecranul de 24 inci e suficient de mare pentru biroul vostru iar rezoluția ecranului e 1080p. Deci imaginea e mare și detaliată iar de claritate se ocupă contrastul dinamic. E vorba de un contrast numit Mega DCR și e unul foarte bun. Tehnologia de iluminare e LED și aceasta poate fi găsită mai la toate monitoarele noi.

E bine că are un timp de răspuns de 5 ms, rezoluție 1080p, aspect lat, imagine lată, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de 178 grade pe verticală și orizontală. Facilitățile acestui monitor sunt: boxe integrate, tuner TV și VESA. Porturile sale sunt următoarele: VGA, două intrări HDMI, USB, Scart, slot CI etc. Restul sunt acele porturi cu care ne-am obișnuit de la televizoare, iar consumul e destul de mic, 27 W fiind doar consumul maxim.

Plusuri: arată foarte bine, porturi diverse, suport MHL, ecran splendid din diverse unghiuri, rezoluție mare și difuzoare destul de bune – 5 W fiecare.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Samsung T24C370 e una din multe monitoare care pot fi folosite și ca televizoare, dar e bine să verificați și concurență ori alte serii. Spun asta deoarece poate nici nu veți folosi multe dintre acele caracteristici speciale. Eu aș alege în același preț, un model cu ecran mai mare deoarece nu am smartphone cu MHL ori o consolă (deci nu e nevoie de 2 HDMIuri). Totuși majoritatea oferă mai multe porturi sau intrări video. Jos e un clip care vă poate ajuta să vă faceți o idee și puteți vedea cum arată și de aproape.

Te-ar mai putea interesa