Samsung T24A350

Dacă sunteți în căutarea unui televizor ieftin și nu doriți unul clasic cu intrare PC ci unul și cu HDMI deci să ofere și o calitate mai bună a imaginii atunci monitorul/TV LED Samsung T24A350 este o posibilă soluție deoarece arată foarte bine și este și performant. După cum vedeți este unul de tip LED deci contrastul va fi unul pe măsură, la fel și culorile. Cu siguranță are un consum mai redus de energie decât un LCD clasic. Dacă mai aveți și o consolă atunci nu mai aveți ce să mai așteptați deoarece acesta vine cu două intrări HDMI motiv pentru care poate fi un ecran compact. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și care nu cred că este unul foarte mare deoarece ecranul oferă multe posibilități de folosire și are un elegant care va ieși mult în evidență. O alternativă cu ecran puțin mai mic dar și mai ieftină este T23A350, iar ceva asemănător ar fi un T24A550.

Poze

Expus
Acasă

Specificații tehnice

Displayul este unul LED după cum am mai precizat anteriror. Aceasta are o diagonală de 24 de inci (61 cm) ca Samsung T24A550, un timp de răspuns de 5 ms, rezoluție maximă de 1920 cu 1080 deci Full HD, aspect 16 pe 9, luminozitate 250 cd/mp, contrast 1 milion la 1, standard EnergyStar 5.0 și unghi de vizibilitate pe orizontală de 170 grade și 160 pe verticală.

Samsung T24A350 poate fi montat pe perete (Vesa 7.5 cu 7.5 cm) ca să nu ocupe spațiu pe birou, are TV Tuner că doar e și televizor și boxe integrate de 3 W fiecare. Ca și porturi are două HDMI-uri, VGA, RF-in, component și USB. Samsung T24A350 are următoarele caracteristici speciale: Anynet+ (HDMI-CEC), Auto Volume Leveler, Game Mode, Auto Power, Off Caption (Subtitle), Clock & On/Off, Timer Sleep Timer, Picture-In-Picture, Dolby Digital cu dts 2.0, SRS TheaterSound, Auto Channel Search, ConnectShare (USB 2.0) și Digital Noise Filter.

T24A350 are o greutate de circa 4.2 kilograme și un consum maxim de 55 W.

Păreri pro și contra

T24A350 nu este un model ideal pentru consolă deoarece timpul de răspuns este de 5 ms și nu 2 ms, dar calitatea imaginii este asigurată de intrarea HDMI și de rezoluție mare a ecranului. Are destule funcții și tehnologii utile. Arată destul de bine și este ieftin.

Ca și televizor nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Samsung T24A350 ar putea fi o posibilă soluție pentru cei care au camere mai puțin spațioase și doresc un ecran elegant și compact la un preț accesibil.

Te-ar mai putea interesa