Samsung T23B350

Samsung T23B350 e un monitor cu tuner TV incorporat care are un design asemănător cu cel al S24B350H care e cam același model, doar că nu are tunerul. Modelul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare având dispune de diferite facilități cum ar fi boxe, telecomandă și diferite porturi. Astfel de monitoare sunt alegerea perfectă pentru cei care nu au suficient loc în cameră pentru un televizor, dar și pentru persoanele care vor un periferic care să arate foarte bine.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea că e un model negru cu un picior rotund. Dacă nu vă place piciorul, cum nici mie nu-mi place, atunci puteți opta pentru montarea sa pe un perete. Din prima imagine se poate vedea cu aproximație cum ar arăta fără picior și montat pe un perete.

Pachetul
Pachetul
Monitorul asamblat
Monitorul asamblat

Specificaţii tehnice

Samsung T23B350 e un periferic foarte bun deoarece are un ecran de 23 inci cu o rezoluție Full HD de 1920 pe 1080 pixeli. Astfel, e numai bun pentru vizionarea posturilor digitale și a filmelor Blu-ray, iar jocurile se pot juca la calitate maximă… dacă vă ține PC-ul. Boxele TV (integrate) sunt foarte bune și sunt excelente în cazul în care nu aveți prea mult loc pe birou. Beneficiază de mulți conectori printre care USB care e util caracteristicii ConnectShare care e una legată de media playerul intern al aparatului.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; vine cu HDMI și VGA, adică cu port digital și analog; vine cu diferite facilități cum ar fi tuner DVB (DVB-C și DVB-T), boxe și montare pe perete; vine cu suport pentru dts; poate fi montat rapid deoarece, după cum se poate vedea din prima imagine de mai sus, sunt 3 componente care trebuie asamblate precum lego.
Contra: timpul de răspuns nu e cel mai mic; panoul nu e IPS.

Concluzie

Nu toată lumea are o cameră mare în care să-și pună toate aparatele, iar un astfel de monitor/televizor ar trebui să fie alegerea numărul unu în cazul în care intrați în această categorie și nu numai. Arată foarte bine, iar mai multe informații vizuale pot fi observate din preview-ul de alături care e unul foarte reușit.

Lasă un comentariu