Samsung T22B350, monitor cu ConnectShare și DTS 2.0

O alegere 2 în 1 pentru cei pasionați de jocuri, filme și TV e monitorul/tv numit Samsung T22B350 care se observă că e unul din seria B350. Mă refer la faptul că nu mai trebuie să achiziționați două ci doar unul, plus că televizoarele mai mici nu aduc o rezoluție 1080p. E o serie destul de nouă și elegantă, dar care oferă și redare media USB de aceea are și DTS 2.0. Astfel claritatea sunetului e îmbunătățită pentru conținut media mai bun (de o calitate mai ridicată). Designul e cel cunoscut și nu aș avea ce să-i reproșez, poate marginile puteau fi mai înguste. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată ca și alte modele din aceeași serie, iar conținutul pachetului e identic. Diferența de preț e justificată doar de diagonala monitorului, astfel că o diagonală mai mare sau mai ar influența prețul modelului.

Monitorul asamblat
Monitorul asamblat
Pachetul
Pachetul

Specificații tehnice

Displayul LED de 21.5 inci aduce după sine o rezoluție FullHD deoarece modele de 18.5 inci oferă doar o imagine HD. Caracteristicile de imagine sunt bune: timp de răspuns 5 ms, unghiuri de 170/160 grade, luminozitate de 250 cd/mp etc. Ca și facilități oferă: boxele integrate de 5 W fiecare, tunerul TV și montare Vesa. Montarea pe perete se poate face doar cu un kit special.

Conectorii acestui monitor sunt: VGA, HDMI, component și USB. Chiar dacă nu are DVI, HDMIul mi se pare mai bun în special că majoritatea playerelor sau desktopurilor au acest port. Caracteristicile speciale sunt puține dar utile: Dolby Digital Pulse Plus, Anynet+, DTS 2.0 și ConnectShare. Cu Anynet+ puteți controla toate dispozitivele conectate prin HDMI la acest monitor  ca și în cazul televizoarelor cu Anynet+. Consumul e situat la maxim 30W care e foarte bun și ține de setările monitorului. Chiar dacă un televizor ar fi mai ieftin, acesta e mai elegant și rezoluția e mai bună.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: toate acele caracteristici special, redare media prin USB, designul elegant, prețul oarecum atractiv, calitatea audio decentă și fiabilitate.

Minusuri: nu are MHL.

Concluzie

Acest Samsung T22B350 se adresează celor care vizionează din când în când și posturi TV, iar dacă nu o faceți nu văd de ce l-ați alege pe acesta. Având în vedere că arată ca și alte modele de la acest producător am pus un clip cu modelul de 24 inci din aceeași serie:

Te-ar mai putea interesa