Samsung T22A550

Acest monitor/TV LED Samsung T22A550 este un nu monitor de la Samsung cu tuner TV integrat. E foarte asemănător cu Samsung T22A350 și singura diferență dintre ele e ecranul sau mărimea ecranului. T22A550 are un preț bun Vezi prețul special de azi » și zic că nu e mult din moment ce un TV cu aceste specificații costă peste 1500 lei, iar acest Samsung T22A550 poate fi folosit cu succes și ca monitor. Samsung T22A550 ar fi ideal pentru acele persoane care vor să facă economie de spațiu ș bani deoarece nu mai trebuie să ai două aparate în casă, ci doar unul și nu mai trebuie să dai bani pe două aparate, ci doar pe unul. Adevărul e că cine se mai uită și la TV… acesta e și motivul principal (lumea nu se mai prea uită la TV) pentru care monitoarele-tv au devenit așa de populare.

Poze

Expus
Acasă

Specificaţii tehnice

Samsung T22A550 este un monitor de 22 inci care are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli ceea ce însemnă că are suport Full HD pentru filmele Blu-ray. Timpul de răspuns este unul decent de circa 5 milisecunde, iar contrastul e de un milion la 1. Pe partea de conexiuni are D-Sub, HDMI, US și alte conexiuni tipice pentru un monitor. La capitolul sunet stă destul de bine deoarece are dts 2, SRS sunet teatral HD și Dolby Digital+. Difuzoarele integrate sunt două la număr și au 3W fiecare. Nu are mare lucru care să iasă în evidență, dar trebuie să șțiți că îl puteți monta pe perete pentru a avea și mai mult loc prin casă.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran LED, tuner TV, boxe integrate, HDMI, Anynet, contast mare și suport Full HD pentru filme în format 1080p sau jocuri pe consolă.
Contra:

Preţuri (cel mai mic preţ)

Circa 1059 lei este cel mai bun preț pentru acest monitor T22A550 și ar putea să fie și mai ieftin în perioada următoare dacă va fi disponibil ca resigilat sau ceva de genul. T22A350 este o alternativă cu o diagonală cu 0,5 inci mai mică și cu detalii tehnice similare.

Concluzie

Monitorul/TV LED Samsung T22A550 este un electronic de ultimă generație cu tehnologie utilă în el și e destinat persoanelor care nu se uită prea mult la TV ori sunt dependente de TV (ori diferite programe de la TV) și după ce termină cu calculatorul vor să treacă direct la vizionarea unui serial televizat.

Te-ar mai putea interesa