Samsung ST150, cameră ieftină cu Wi-Fi

În cazul în care mergi undeva frumos în concediu și vrei să aci poze atunci acest aparat foto digital Samsung ST150 ar fi un model ieftin disponibil pe mai multe culori. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar un lucru deosebit e faptul că are Wi-Fi (acest lucru presupunând că poți trimite fără fir pozele pe un laptop).

Aspect

Din imagine de alături puteți vedea modelul pe negru, iar dacă nu vă place culoarea atunci există și un ST150 roz. Imaginile pot fi urmărite pe ecranul din dotare care e unul de 3 inci, iar dacă vi se pare că ecranul e prea mare atunci puteți vedeți imaginile sau clipurile pe un laptop… conectând aparatul prin Wi-Fi sau scoțând cardul din el și conectându-l la card reader-ul notebook-ului..

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Vine cu un senzor CCD de 16.2 megapixeli care poate face poze calitative cu un zoom optic de maxim 5x. Se poate spune că e un gadget cu portabilitate ridicată deoarece are o greutate de puțin peste 100 grame, iar bateria ține până la câteva sute de cadre.
Suportă diferite carduri, iar un lucru deosebit e faptul că sunt foarte ieftine. Astfel, un card Samsung Micro-SDHC 32GB, Class 6 costă undeva la 100 și ceva de lei.

Păreri pro şi contra

Pro: poate filme HD cu sunet mono; prețul e unul foarte mic, motiv pentru care o să vă permiteți să cumpărați un card de 32 giga și eventual o husă foto Golla Desert G1007 50D, Negru; vine cu o garanție de 2 ani căreia i se poate aplica o extensie; poate filma HD și nu oricum, ci cu sunet; fișierele video sunt salvate într-un format video popular, adică *.avi lucru care ajută ca orice player dintr-un televizor să le poată reda.
Contra: filmarea nu e Full HD și nici cu sunet stereo; pozele și clipurile nu sunt etichetate coordonatele geografice, deci nu are geo-tagging.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat modern, cu hardware și software la zi atunci îți recomand acest aparat care e disponibil pe mai multe culori. Din păcate, datorită faptului că e un aparat foarte nou, încă nu a făcut nimeni un review video și de aceea nu pot pune un preview.

Te-ar mai putea interesa