Samsung S24C350HS, monitor LED de 24 inci

Samsung S24C350HS e un monitor al seriei 3, mai precis e vorba de seria C350 care e ceva mai nouă. Designul e elegant ca de obicei și care iasă ușor în evidență. Apreciez că și de această dată marginile sunt înguste iar suportul e destul de mic. E genul de monitor care poate fi folosit pentru orice iar intrările video sunt ok. Spun asta deoarece portul HDMI e excelent când vine vorba de file ori jocuri. Bineînțeles calitatea superioară se va observa atunci când vizionați conținut 1080p. Alternative la acesta pot fi modele cu ecran mai mic dar mai mare nu prea văd rostul.

Prețul e ceva mai mare deoarece are și o diagonală pe măsură, iar HDMI-ul e o dotare specială. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul său de 24 inci e unul FullHD și e normal să fie așa deoarece toate monitoarele peste 21 inci au un astfel de ecran. Restul caracteristicilor de imagine sunt la fel de bune: timp de răspuns de 5 ms, rezoluție 1080p, aspect lat, contrast dinamic numit Mega DCR, luminozitate de 250 cd/mp și unghiuri de vizibilitate de 170 și 160 grade.

Nu e dotat cu tuner TV ori cu boxe integrate dar cele externe sunt mult mai bune decât cele integrate. Porturile sale sunt puține dar utile: VGA și HDMI. Nu are DVI, dar HDMI-ul e la fel de bun iar un port USB era util pentru conectarea unui periferic (un stick USB sau orice alt periferic similar). Are o greutatea mică pentru un ecran așa de mare iar consumul de energie e la fel, mic. Consumul de 24 e cel maxim care ține cont de luminozitatea aleasă, astfel că o luminozitate scăzută e bună dacă vreți să aibă un consum redus. E un monitor care poate fi utilizat atât de un gamer cât și de un utilizator cu pretenții mai mici.

Plusuri: are intrare HDMI, timp de răspuns bun (ideal pentru ce care nu vor să vadă imagini blurate când se joacă ori vizionează un film), consum mic, ușor și elegant.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Samsung S24C350HS e o alegere bună deoarece face parte dintr-o serie nouă și caracteristicile sale sunt decente pentru cât costă. Jos am pus o prezentare a acestei serii pentru a vedea care sunt principalele aspecte. Vă arată că HDMI-ul poate fi folosit pentru a conecta un media player, un laptop ori orice alt gadget cu interfață similară.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu