Samsung S24B350H

Monitorul LED Samsung S24B350H e unul de 24 inci, cu rezoluție Full HD, port HDMI, design negru cu roșu transparent și picior transparent. Pentru a vă face o idee despre acesta am postat două poze cu acesta. Se poate observa cât de bine arată și cu siguranță va da un plus de eleganță biroului dumneavoastră. Cu un astfel de monitor, nu veți mai avea nevoie vreodată de latul doar dacă vreți unul 3D. Era interesant dacă acesta venea cu 3D Ready sau conversie de imagine, dar la un astfel de preț nu prea veți găsi. Acest monitor de la acest producător numit S24B350H are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Are un ecran de 24 de inci care presupune și o rezoluție Full HD. Datorită tehnologiei LED veți avea un monitor cu consum redus, contrast dinamic Mega DCR, un număr mare de culori și unghiuri bune de vizibilitate. Alte caracteristici ale sale ar fi timpul de răspuns de 5 ms și luminozitatea de 250 cd/mp. Dacă nu vă interesează prea mult calitatea ci funcționalitatea, puteți opta pentru unul cu tuner TV inclus. Deci acesta nu are nici boxe integrate însă pe partea de porturi stă destul de bine. Are atât ieșire VGA cât și HDMI, deci poate fi conectat în același timp la un PC cât și la o consolă. Având în vedere dimensiunile sale, mi se pare normal să cântărească 3.3 kg și să consume 30 W.

Probabil că și cunoașteți caracteristicile sale speciale, însă dacă nu, le voie enumera: Eco Saving, software pentru mai multe monitoare – Multi Screen, MagicAngle, MagicBright3, MagicColor și MagicTune. Oricum acestea pot fi găsite pe toate modelele de anul acesta și cu siguranță se văd deosebirile de calitate între actualele modele și cele de anul trecut. Samsung S24B350H are toate caracteristicile necesare pentru a fi următoarea voastră alegere.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design deosebit care nu poate fi găsit la oricare alt model, poate fi folosit împreună cu alte monitoare datorită software-ului inclus, oferă claritate, un consum redus și culorii vii.

Minusuri: nu e unul 3D Ready.

Concluzie

Samsung S24B350H e recomandarea mea pentru cei care au un buget generos și ar dori să facă cea mai bună alegere. Datorită ecranului generos se pot viziona filme Blu-Ray și să jucați jocuri de pe consolă. Am pus un clip de prezentare a acestui model:

Te-ar mai putea interesa