Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung S24B350B

Dacă te interesează un monitor foarte bun atunci îți recomand acest model, adică monitorul LED Samsung S24B350B, deoarece are un preț foarte bun, performanțe vizuale ok și arată ma mult decât bine. Poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani cred că trebuie spus că beneficiezi de un monitor de 24 de inci care poate fi utilizat cu succes la vizionarea filmelor de orice tip deoarece rezoluția sa e una de tip Full HD.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea cum arată acest S24B350B și că se prezintă extrem de bine. Nu pare a fi mare, din pozele de alături, însă e foarte mare și filmele, dar și jocurile se vor vedea mai mult decât impecabil. Ciudat e faptul că deși are 24 inch, consumul de curent e unul foarte mic, adică de 30 de W și asta îl face un monitor prietenos cu mediul înconjurător.

Monitorul

Din față

Specificaţii tehnice

S24B350B este un monitor al anului 2012 și față de alte periferice de acest gen are o diagonală mare și un consum mic de curent. Timpul de răspuns e unul bun și ca facilități nu prezintă boxe ori tuner TV, dar are atât port digital cât și de tip analog. Poate că era interesant să aibă și HDMI, însă poate că nu e prea folositor din moment ce monitorul nu are boxe, iar diferența față de DVI nu e chiar așa de mare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, având un design modern; performanțele vizuale sunt mai mult decât ok; nu costă prea mult pentru faptul că are un ecran cu o diagonală de undeva la 24 de inci; rezoluția vă va facilita vizionarea filmelor de cea mai bună calitate cât și a jocurilor la detalii maxime.
Contra: nu era rău dacă avea boxe și port de tip Display Port.

Concluzie

Dacă ești o persoană care se respectă cât de cât atunci cu siguranță ai nevoie de un monitor dinacesta deoarece sigur îți va satisface toate nevoile cu ar fi vizionarea unui film la calitate maximă ori de jucare a unui joc la calitate Full HD. S24B350B e pe piață de anul acesta – 2012 și vine cu un design splendid care nu poate fi observat din pozele care le-am postat mai sus… din păcate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu